Lasku toisessa valuutassa

Muokattu Mon, 31 Jul 2023 klo 02:20 PM

Ulkomaalaiselle asiakkaalle voit lähettää laskun hänen omassa valuutassaan. Mikäli halutaan, voidaan jokaista valuuttaa varten käyttää omaa pankkitiliä.

Pääset hallitsemaan pankkitilien tietoja "Omissa asetuksissa" "Pankkitilit"-välilehdellä. Plus-napista saat lisättyä uuden tilin. Täytä tarvittavat tiedot, kuten IBAN, BIC, maa ja valuutta.

Ensimmäiseen sarakkeeseen tulee tilinumero vanhassa muodossa (mikäli sellainen on vielä käytössä), toiseen kirjanpidon tili ja kolmanteen tilinumero IBAN-muodossa.

Jokainen valuutta tarvitsee lisäksi viittauksen oletuspankkitilille. Tämä tehdään "Myynti"-välilehdellä.

Katso sen jälkeen, että asiakkaan asetuksen ovat kunnossa, kenelle olet laskua lähettämässä. Avaa asiakkaan tiedot ja mene "Hallinto"-välilehdelle. Valitse oikea kirjanpidon sääntö, valuutta ja kieli.

Tilauksella olevat rivit näytetään asiakkaan valuutassa sekä tuloste on asiakkaan kielellä. Laskulla näkyvä pankkitili määräytyy myös käytettävän valuutan mukaan.