Raporttien tekstit

Muokattu Tue, 19 Dec 2023 klo 08:44 AM

Pääset muokkaamaan raporteilla olevia tekstejä menemälle "Omiin asetuksiin" ja "Raporttien tekstit"-välilehdelle. Voit muokata niihin yrityksesi tarpeisiin sopivamman termin sekä laittaa tekstikenttiä näkyviin tai pois näkyvistä. Kaikkia raportteja ei ole vielä tällä hetkellä mahdollista muokata tässä näkymässä, mutta raporttien hallintaa kehitetään jatkuvasti. Jos haluamaasi raporttia tai sen tekstiä ei löydy tästä, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme, niin katsomme parhaan ratkaisun yhdessä.

Valitse ensin mitä raporttia haluat muokata, ja sen jälkeen kieli.

Muokkaa sitten haluamasi teksti ja valitse, onko se näkyvissä raportilla.

HUOM! Ole tarkkana kenttien kanssa, jotka sisältävät muuttujia, kuten {0} tai {1}. Tämä paikka on varattu arvoille, jotka muuttuvat riippuen tulosteella olevista arvoista. Esim. tässä alv-prosentti, yhteensä ja sivunumero: