Projektnummer individer

Ändrad den Mon, 02 Oct 2023 vid 07:56 AM

Varje individ måste tilldelas ett projektnummer för att kunna mäta intäkter och kostnader i samband med försäljning av nya/använda fordon. Detta är den referens som kommer att följa alla bokningar och utgör därmed grunden för projektredovisning för individen. Skapa en dimension för projekt. Typ ska vara "Projekt", kryssa för "Använd nummerserie" och välj/skapa en giltig nummerserie.

För en mer detaljerad beskrivning se Dimensioner.