Brukerstyrte diagrammer

Endret Tue, 21 Jun 2022 ved 04:09 PM

Hva er brukerstyrte diagrammer?

Brukerstyrte diagrammer tar utgangspunkt i data fra et grid, og ved hjelp av gruppering, filtrering, dreiing og egendefinerte diagrammer, kan du lage forhåndsinnstillinger for presentasjon av nøkkelinformasjon som er viktig for deg og din bedrift.

Hvor kan jeg definere brukerstyrte diagrammer?

Dette er i dag tilgjengelig i et utvalg grid som vil utvides fortløpende. Når du ser denne komponenten med et diagram-ikon, har du kommet til et grid som tillater brukerstyrte diagrammer. Eksempelet er hentet fra Rapport statistikk-bildet i hovedmenyen:

Hvordan kan jeg opprette et brukerstyrt diagram?

1. Velg dataene du ønsker å bruke for å utforme grafen. Du kan også filtrere de valgte dataene. For eksempel hvis du bare ønsker å se data fra 2021.
  2. Høyreklikk i griddet, og velg "Diagram-utvalg" for å deretter velge diagramtypen du vil bruke. Gjenta dette om du vil ha flere diagrammer.
  3. Trykk på hamburgermenyen til høyre i diagrammet for å gjøre tilpasninger. Her kan du endre innstillinger for grafen, tilpasse data og format.
  4. Angi eventuelt gruppering og dreiing i griddet.
  5. Lagre forhåndsinnstillingen din ved å klikke på lagre-ikonet, skriv så inn navnet på grafen.

Etter at du har lagret din forhåndsinnstilling kan du fortsette å gjøre endringer, kopiere en eksisterende forhåndsinnstilling eller lage en ny. Du kan lagre så mange forhåndsinnstillinger du vil.