Kasse - Integrert kasseskuff

Endret Fri, 02 Jun 2023 ved 03:12 PM

I følge den nye kasseloven som trer i kraft fra 1.januar 2019 er det et krav til integrert kasseskuff.
Kasseskuffen kan kobles sammen med en Star kvitteringsskriver med RJ-plugg, eller hvis dere kjører kvitteringer på laserskriver må dere ha en USB skuff som er kompatibel med Quick3.

Skuffen åpnes automatisk når det bekreftes betaling med kontanter, og det vil ikke være mulig å registrere et nytt salg hvis skuffen står åpen.  All åpning og lukking av kasseskuff som utføres via Quick3 logges.

Oppsett for integrert kasseskuff

Inne på den enkelte kassen velges den rette skriveren og skuffen, ut fra det som er tilgjengelig på Q3 boksen.  Der velger man også om skuffen skal åpnes automatisk ved kontantsalg.  Dette er oppsett som blir utført av en konsulent fra Quick Systems AS ved installasjon.
Ta kontakt med brukerstøtte hvis det er noe dere trenger hjelp til.

Åpne kasseskuff

Kasseskuffen kan åpnes med en egen knapp i kassebildet.