Mine oppgaver

Endret Mon, 25 Apr 2022 ved 03:22 PM

I hovedmenyen finner vi "mine oppgaver". Denne viser en oversikt over oppgavene som er aktive, og som er knyttet til deg som bruker. I tillegg til å se oversikt over egne oppgaver, kan man også lage nye oppgaver ved å klikke på menyen i høyre hjørne.

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Tabellen som viser mine oppgaver inneholder det meste av det innholdet man fyller ut når man lager en oppgave. Om man har mange oppgaver som det er vanskelig å manøvrere seg i, kan man trykke på filterknappen som er knappen til venstre av de tre knappene i høyre hjørne. Da kan man sortere på de ulike feltene man ser i oversikten, for eksempel alle som tilhører en bestemt kunde.

Når en oppgave har status ferdig, eller er avsluttet, vil oppgaven forsvinne fra mine oppgaver, men kan fortsatt hentes frem i oppgavesøk eller på kunden.

Nyttige lenker:

Søk i oppgaver