Søk i oppgaver

Endret Mon, 25 Apr 2022 ved 01:22 PM

I Quick3 har vi oppgavesøk. Her kan du opprette oppgaver, og du kan søke etter oppgaver ut fra søkeord eller gitte kriterier.

Du har to måter å opprette ny oppgave på i oppgavesøket. Enten ved å klikke på plusstegnet i høyre hjørne, eller ved å klikke på menyen til høyre for denne å velge "legg til". Ved å klikke på "ny fra mal", kan du velge mellom ulike oppgavemaler som er laget. Da vil du få et oppsett på oppgaven som er forhåndsutfylt.

I oppgavesøk ligger alle oppgavene som er opprettet, og du kan finne oppgaven du leter etter ved å søke i fritekst eller via utvalgte kriterier. På bildet under er det klikket på "avansert søk", slik at du får opp felter som gjør det enklere å finne frem i oppgavene.

Ansvarlig: Velger den personen som er ansvarlig for oppgaven.

Ressursgruppe: Velger ressursgruppen som er knyttet til oppgaven.

Status: Velger utfra hvilken status oppgaven har, f.eks "venter på ansvarlig" og "i arbeid".

Type: Velger utfra hvilken type oppgave det er. F.eks "support" og "salg".

Produkt: Velger utfra hvilket produkt oppgaven er knyttet til, som f.eks "bil", "båt" og "nettbutikk".

Mottatt: Kan velge tidspunktet for når oppgaven er mottatt/opprettet, og fristen på oppgaven.

Kunde: Kan velge oppgave utfra hvilken kunde den er knyttet mot.

Ved å fjerne haken for "kun åpne oppgaver" får du også frem avsluttede oppgaver. Ved å hake av for "skjul under-oppgaver" finner du kun hovedoppgavene.

Etter valgte kriterier er lagt til, trykker du på søkeknappen. Da vil det komme en liste med oppgaver i feltet under søkefeltet. Ved å klikke på "skråpilen" ved siden av oppgavenummeret, vil oppgaven åpnes i en ny fane.