Hvordan vaske vognkortdata mot PKK

Endret Wed, 25 Oct 2023 ved 04:16 PM

Under Quick3 sin modul «mine oppgaver» kan du enkelt kontrollere at data for dine kunders kjøretøy stemmer overens med vognkortregisteret PKK. Skal du for eksempel sende en kampanje til alle kunder som skal ha service på bilen sin de nestemånedene, er det hensiktsmessig å kjøre en vask av data for å verifisere at man har riktig eier på disse bilene før man sender ut epost/sms.

NB!  Denne tjenesten har en kostnad pr transaksjon.  Se Quick.no for oppdaterte priser.

https://quick.no/Infosenter/Priser-transaksjonsbaserte-tjenester/ag36a445

Når du skal vaske date mot vognkortregisteret må du gjøre følgende:

1. Meny for individvask
Gå inn på Mine oppgaver og velg deretter individvask. For at individvask skal være synlig for deg må du være medlem av en ressursgruppe med tilgang for å se individvask. Kun en person kan jobbe i individvask av gangen, det er derfor greit å ha god kontroll på hvem som har tilgang.

2. Hvordan hente data til vask?

Gå inn på mine oppgaver velg individvask og trykk Hent individer for vask.

Velg datoen fra sist du gjorde en vask (ofte kvartalsvis).

•

3. Vask data ift. Kampanje

Det er også mulig å vaske ut fra en kampanje med gitte utvalgsregler for å sikre at man har riktig eier for de kjøretøyene som er med i utvalg for en kampanje. Velg Hent individ for vask og velg Utvalg fra kampanje og deretter aktuelle kampanje. For mer info om kampanjer klikk her.

Individer i utvalget hentes automatisk fra hvilken individer som er registrert i systemet.

4. Manuelle valg

Når du har hentet et utvalg individer for vask må man gjøre noen manuelle valg.

Man velger å beholde eksisterende eier/bruker eller bruke eier fra vognkortregister. Dersom det finnes tilsvarende data i Quick vil man få mulighet for å velge fra potensielle eksisterende bruker/eier. Dersom bruker/eier ikke eksisterer vil det opprettes en kunde automatisk.

5. Gjennomfør vask

For å gjennomføre vasken, trykk vask individ.