Betalingsbetingelser

Endret Tue, 16 Apr 2024 ved 01:19 PM

Betalingsbetingelse velges ved å klikke på nedtrekksmenyen til høyre i feltet Betalingsbetingelser inne på fanen Styring.
Huk av ønsket betingelse og klikk OK.

For å tilføye en betalingsbetingelse går du inn på Hovedmeny og velger Betalingsbetingelser under Innstillinger. klikk Legg til (Legg til).
Registrer ønsket betalingsbetingelse, antall dager og klikk OK.

Husk ‘Lagre’ Lagre2

Menyknappen inne på Betalingsbetingelser:

Dersom Autogiro er haket av på betalingsmiddelet printes avtalegirotekst istedet for normale betalingsdetaljer på fakturautskrift. Skal bare hakes av for de som benytter avtalegiro.