Bruker Portal - Opprett bruker

Endret Fri, 23 Aug ved 8:56 AM

Hvordan komme igang med Bruker Portalen

Brukerportalen gir deg enkel tilgang til artikler for å holde deg faglig oppdatert, produktinformasjon, dokumentasjon, god oversikt over supportsaker og mye mer.  For håndtering av supporthenvendelser i portalen må du opprette egen bruker for innlogging.  Dette gjør du fra www.quick.no - Logg inn

Saker / Send inn en sak

Dine innsendte support saker er tilgjengelig fra menyen Saker. Her kan du følge med på behandlingsgangen, se dialoger og sjekke status på dine innsendte saker.

Du kan gå inn på saker og se detaljer om fremdriften, besvare saker og legge inn tilleggskommentarer.  Dette gir en mye bedre oversikt enn kun å besvare saker via egen mail.

Du kan også sende inn saker fra Portalen.  Dette er samme kanal som er tilgjengelig fra menyen i Quick3, beskrevet i artikkel

Hvordan sende inn en sak til support