Quick3 Release Notes

Endret Fri, 6 Sep ved 10:48 AM

Versjonslogg 3.1.29

Nye funksjoner

Quick3 Brukergrensesnitt oppgradering

Vi er glade for å introdusere et friskt og moderne design i denne oppdateringen. Det nye Quick3 brukergrensesnittet er designet for å forbedre din opplevelse, og gjør Quick3 enda mer fornøyelig og intuitivt å bruke. Her er de viktigste forbedringene:

• Layout forbedring
  • Vi introduserer et elegant kortbasert UI-design som gir et mer organisert og visuelt engasjerende grensesnitt.
  • Brukergrensesnitt farger
  • Fornyet bakgrunn og kontrastfarger på menyer/knapper til ett mer helhetlig og moderne utseende.
  • Knapper og menyer
  • Forbedrede knapper og menyer for bedre brukervennlighet og et mer polert utseende.
  • Tekstfelt og nedtrekksmenyer
  • Forbedrede tekstfelt og nedtrekksmenyer for en jevnere, og mer responsiv interaksjon.
  • Forbedret brukeropplevelse
  • Generelle forbedringer av brukeropplevelsen, som gjør navigeringen i Quick3 mer intuitiv.

Ny kalender (Pilot)

Vi er glade for å kunne introdusere pilotutgaven av den nye kalenderen, som har ett nytt og forbedret grensesnitt designet for bedre brukervennlighet. Pilotversjonen inkluderer følgende nye funksjoner:

• Tidslinje Zooming

Hold nede "Ctrl" og Scroll for å zoome inn og ut i tidslinjen, med denne funksjonen kan du raskt velge hvor stor del av uken/måneden/året du vil se i bildet.

• Tidslinje panorering

Hold nede "Shift" og Scroll for å bla sidelengs i kalenderen.

• Konfigurerbare visningsstiler

Tilpass farge, stil og størrelse på hendelser i kalenderen etter dine preferanser.

• Kollapsbare ressursgrupper

Enkelt velg hvilke ressursgrupper du vil vise/skjule på venstre side i kalenderen, med ett museklikk.

VIKTIG! Den nye kalenderen er bare tilgjengelig for "Test Only" klienter. Hvis du er interessert i å aktivere "Test Only" i din Quick3 klient og få tilgang til å se og prøve denne Pilot kalenderen, vennligst ta kontakt med support. NB! husk at "Test Only" funksjoner kun er ment for testdata.

Quick3 Tagg system

Vi har implementert et omfattende taggesystem designet for å forbedre organisering, søkefunksjonalitet og kontekstuell kobling på tvers av vår applikasjon. Nedenfor finner du de viktigste komponentene i dette nye systemet:

Allsidig oppretting og adminstrering av tagger

• Kontekstbestemt tagging: Tagger kan opprettes direkte innenfor ulike kontekstbestemte faner, som bla. varer, ordre, tilbud og kunder.
  • Sentral tagg-administrasjon: Vi introduserer en ny side for tagg-administrasjon(Tagger), hvor du kan opprette, vise og administrere alle tagger. Dette inkluderer å se hvilke kontekster som er knyttet til hver tagg, samt muligheten til å slette eller endre tagg-koblinger.

Forbedret søkefunksjonalitet

• Tagger er nå integrert i alle søk, noe som betydelig forbedrer nøyaktigheten og relevansen av søkeresultatene.

Tag varianter og koblinger

• Tag varianter: Systemet støtter opprettelse av tag varianter, slik at du kan gruppere ulike tagger under en felles hovedtag.
  • Administrasjon av koblinger: Brukere kan administrere tag koblinger, noe som bidrar til å forhindre duplisering og opprettholde konsistens på tvers av systemet.

Avanserte adminstrasjonsverktøy for tagger

• Tag generering: Vi introduserer et tag generator verktøy for å automatisk opprette tagger og koblinger for forhåndsdefinerte kontekster (f.eks varegrupper og vareegenskaper), som forenkler taggeprosessen.
  • Omfattende oversikt: Menyvalget "Tagger" gir en detaljert visning av alle tagger, deres tilknyttede kontekster, samtalternativer for sletting av tagger eller endring av koblinger.

Integrasjon med Webshop Navigasjoner

• Tagger er nå integrert i den nye "nettbutikk-navigasjoner", som gir ubegrensede muligheter for å lage tilpassede oppsett. Denne integrasjonen bruker tagger for å forbedre organisering og navigasjon i nettbutikken, noe som gir en bedre brukeropplevelse.

For mer informasjon om hvordan du bruker tagger i Quick3, klikk her for å lese mer.

Forbedringer

• Forbedret hjelp og support tilgang i Quick3

(Hjem > Quick3 toppmeny > Spørsmålstegn ikon)

For å forbedre opplevelsen din med Quick3, har vi forenklet tilgangen til viktige hjelperessurser som brukermanualen, kontaktpunkt for support, feilrapportering, API-dokumentasjon og den siste versjonsloggen. Tidligere var disse  lenkene spredt over forskjellige deler av grensesnittet, noe som kunne gjøre dem vanskelige å finne. Nå er alle disse lenkene praktisk plassert på ett sted – en nedtrekksmeny under "Hjelp"-ikonet (spørsmålstegn) i toppmenyen til Quick3.

For mer info om hvordan du sender inn en supportsak, les her.

•  Laste opp HTML filer til filbanken

(Hjem > Enhver visning > Filutforsker)

Lagt til støtte for å laste opp .html filer til filbanken.

• Ny fane for sendinger i leverandørvisningen

(Hjem > Sendinger)

En ny fane for sendinger er lagt til i leverandørvisningen. Den viser kun sendinger relatert til den valgte leverandøren og lar brukere opprette sendinger direkte til leverandøren, noe som forenkler prosessen.

• Nye data importvalg i importveiviseren

(Hjem > Importveiviser > Import -Salg > Import oppsett - velg "Lagerstyring" eller "Leverandørnummer")

Lagt til mulighet for å sette "Lagerstyring" kolonne i import -salg i importveiviseren

Lagt til "Leverandørnummer" som ett mulig parameter i importveiviseren ved salgsimport. Dette sikrer at riktig vare blir hentet fra den rette leverandøren, i tilfeller hvor forskjellige leverandører har samme varenummer for forskjellige varer.

• Omorganiser ordrelinjer med dra-og-slipp

(Hjem > Ordresøk > Ordre og tilbud)

Lagt til mulighet for å omorganisere varelinjer med dra-og-slipp funksjonalitet. Dette gir brukerene mulighet til å enkelt flytte varelinjer, til og med mellom forskjellige blokker i en ordre.

• Ny "Aktiv" sjekkboks for filtrering i kontoplan

(Hjem > Regnskap > Kontoplan)

En ny sjekkboks for å sette en konto som "Aktiv" har blitt lagt til i visningen på hvert kontonummer, og er også synlig plassert i kontoplan visningen ved siden av "konto".  Denne sjekkboksen er aktivert som standard og lar brukeren filtrere for å kun vise aktive kontoer. Denne forbedringen effektiviserer søkeprosessen og gjør det raskere og enklere å kun finne aktive kontoer.

• Validering av bankland i remitteringsprosessen

(Hjem > Regnskap > Remittering > Utvalg)

En validering av "bankland" er lagt til i utvalgsbildet i remittering. Hvis bankland mangler og leverandørens land er forskjellig fra landet som er definert i din klient, vil feltet "bankland" bli uthevet i rødt for å varsle brukeren. Remittering til utenlandske leverandører vil bli avvist hvis "bankland" ikke er spesifisert.

• Forbedret brukervennlighet i malvinduet

(Hjem > Quick3 søkevinduer > Meny > Ny fra mal)

Vi har forbedret malvinduet for flere Quick3 søkevisninger for å effektivisere arbeidsflyten din:

• Rullegardinmenyen i malvinduet åpnes nå automatisk når du oppretter "ny fra mal"(gjelder bla. ordre, tilbud, oppgave).
  • Du kan umiddelbart navigere i rullegardinmenyen ved hjelp av tastaturet for raskere valg.
  • Når en mal er valgt(enten ved å klikke med musen eller trykke enter), lukkes vinduet umiddelbart, og et nytt vindu åpnes basert på den valgte malen.

• Konfigurerbare KID referanse prefikser

(Hjem > Innstillinger > Klientinnstillinger > Bankkontoer > "Beskrivelse av  KID type" and "Faktura KID prefiks" kolonner)

Vi har lagt til en ny funksjon som lar deg sette et tilpasset prefiks for KID-referanser, som kan konfigureres individuelt for hver bankkonto. Denne forbedringen sikrer at KID-referansene dine samsvarer med dine spesifikke bankkrav, noe som gjør det enklere å håndtere betalinger og spore transaksjoner.

• MVA sats justeringer

(Hjem > Varemottakssøk > Varemottak bildet > Meny > Velg "Angi MVA dato")

Vi har implementert viktige oppdateringer for å sikre nøyaktig MVA.

• MVA Validering: Valider er lagt til  for å hindre at en faktura eller fakturakontroll fullføres  hvis det er linjer med feil MVA-oppsett basert på  fakturadatoen.
  • Innstilling av MVA-dato: Du kan nå angi en spesifikk MVA-dato for tilbud, ordrer(inkludert blokker) og varemottak fra hovedmenyen(menyknappen øverst til høyre i visningen) ved å velge alternativet "angi MVA-dato".

For mer detaljer om MVA sats justeringer, les her.

Feilretting

• Dagsrapport visning, dupliseringsfeil fikset

(Hjem > Dagsrapport > I dag-knapp )

En feil hvor stemplinger i dagsrapport visningen dupliserte seg(midlertidig) når man trykket på "I dag knappen" er rettet.

• Forbedret ytelse for søk i sendinger

(Hjem> Salg > Sendinger)

Forbedret ytelsen i sendingssøket, med fokus på responstid. Søkehastigheten er optimalisert, og et problem der alternativet "Vis neste" noen ganger ikke var tilgjengelig er løst, slik at mer enn de første 500+ radene nå kan hentes.

• Rapportdestinasjoner, feil ved lagring er løst

(Hjem > Ressurs søk > Ressurs > Rapporter > Rapport destinasjoner)

En feil som hindret lagring av nye eller redigerte rapportdestinasjoner er rettet.

• Dupliserte bunter ved reversering av bilagsdokumenter

(Hjem > Dokumentsenter > Hovedbok tab > Velg linje - Velg "Reverser til nytt dokument" fra menyen)

En feil hvor det ble generert dupliserte bunter når ett bilags dokument ble tilbakestilt med menyvalget "reverser til nytt dokument" som resulterte i dupliserte transaksjoner, er blitt rettet. Nå vil kun én bunt bli opprettet i hovedboken.

• Agio valuta problem fikset

(Hjem > Reskontro rydding > Agio)

Løst ett problem der Agio justeringspostering ble generert med hjemlandet valuta i stedet for leverandørens (eller kundens) valuta. Dette er fikset ved å bruke riktig valuta for Agio justeringsposteringer.

• Fjernet deaktiverte "Åpne" knapper

(Quick3 tabeller i forskjellige visninger)

"Åpne"-knappen (pilikon) i tabellene, vises ikke lenger på kolonner som ikke inneholder noe å åpne.

• Statens vegvesen oppslag med rammenummer fikset

(Hjem > Individsøk > Klikk på "Importer fra vognkort" knappen på toppen i høyre hjørne)

Problemed med Statens vegvesens oppslag etter VIN-nummer er nå løst, og du kan enkelt hente kjøretøyinformasjon ved å bruker VIN-nummer. Feil forårsaket av mellomrom under individ import er blitt rettet. Du kan nå legge inn registreringsnumre med mellomrom (f.eks BY 2185) uten problemer.

• Fikset "Bytt ut vare" knapp i ordrevisningen

(Hjem > Ordresøk > Ordre > Varekoblinger > "Bytt ut vare" knapp)

Vi har fikset ett problem hvor "Bytt ut vare" knappen ikke fungerte som den skulle for koblingstype "Alternativ". Dette fungerer nå som tenkt.

• Fikset problem med prissetting og rekalkulering

(Hjem > Ordre og Vare visninger - Sjekk prisen)

Fikset en feil som forårsaket at prisene bestemt av bruttofortjeneste var feilaktige når en vare ble lagt til i ordre. Feilrettingen sikrer nå samsvar med prisen som vises i varebildet(informasjonseksjonen øverst). Fikset et problem som forårsaket feilaktige resultater ved rekalkulering av priser med priskontroll og kalkyler, som tidligere ga uventede resultater. Prisene beregnes nå nøyaktig som tiltenkt.

• Fikset problem med drop-down meny parametere i Automatiske jobber

(Hjem > Automatiske jobber)

Vi har rettet ett problem som forårsaket en feil når man brukte nedtrekksmenyen for automatisk jobb parametere. F.eks, når man oppretter en automatisk jobb for fakturalevering (som inneholder en nedtrekksmeny) ville man oppleve en feil når man prøvde å åpne nedtrekksmenyen og velge en av radene.

• E-signeringsproblemet for plukklister er fikset

(Hjem > Salg > Plukklistesøk > Plukkliste > "Utskrift" knapp > "Send til signering" knapp)

Vi har løst et problem med e-signeringsfunksjonaliteten for plukklister. Tidligere kunne ikke brukere åpne dialogboksen for e-signering, dette er nå fikset.

• Løst problemer med filtrering og sortering i rapporter

(Hjem > Rapporter)

Vi har løst problemer med filtrering og sortering i spesifikke rapporter. Dette fikser problemer når du filtrerer etter f.eks varegrupper eller lagerlokasjoner, og sikrer nøyaktige og funksjonelle rapportresultater.

Integrasjoner

•  Norsk Bildelkatalog integrasjon for Ordre

Lagt til integrasjon for å hente varer fra Norsk Bildelkatalog Webshop.