Lenke til andre sider i menylinjen på web

Endret Fri, 21 Jun ved 1:13 PM

Det er mulig å lenke til bestemte sider i nettbutikken, eller til andre eksterne nettsider i for eksempel menylinja på web.

Å legge inn lenker menylinja er en fin måte å gi kunden enkel tilgang til viktige sider. Det kan for eksempel være til hjemmeside, bookingside etc.

For å legge til lenke i menylinja, kan man følge denne oppskriften:

1. Opprett en ny artikkel fra artikkelsøk og gi den en passende beskrivelse. Husk også å sette publisert for = alle.
2. Legg inn navnet dere ønsker som tittel for knappen i menylinja i feltet tittel
3. Under seksjoner - velg "menu end", "menu start" eller "menu", alt etter i hvilken ende man vi legge lenken i menylinjen.
4. I feltet lenkeadr. - legg inn lenken for siden dere skal lenke til.
5. Lagre

I nettbutikken vil dette se slik ut: