Webshop flagg

Endret Mon, 25 Sep 2023 ved 01:34 PM

Flagg er spesial-koder som kan legges inn i Quick3 for å oppnå bestemte løsninger utover de innstillingene som allerede finnes. Noen av flaggene overstyrer generelle innstillinger på et detaljnivå.

Her er liste over de flaggene vi har:

Varegruppe
Q3W_ItemgridColumnsXher kan X settes til et tall mellom 1-5. Dette vil overstyre hvor mange kolonner som vises i en vareutlisting
NE_clickableViser "vis alle produkter" lenke i undermenyen
Q3W_Link=#URL#Q3W_Link=/delekatalog?aribrand=KTM
Q3W_LinkNewTabSamme som over, bare ny fane
Q3W_CanBuyOverstyrer ellers "ikke kjøpbar" gruppe (kapitalvare) til "kjøpbar"
Q3W_SubgroupTileImagePresenter varegruppe "fliser" med heldekkende bilde

Artikkelgruppe
Q3W_DoubleTilePresenterer artikler i en gruppe som fliser om artikkelen har artikkeltype "normal". Viser tekst på bildet
Q3W_CardTilePresenterer artikler i en gruppe som fliser om artikkelen har artikkeltype "normal". Viser tekst under bilde

Skjema
Q3W_Multilinepå «tekst» gjør at vi viser en textarea i stedet for en SLE.
Q3W_Newlinepå alle elementer, gjør at det elementet starter på en ny linje i skjemaet.

Q3W_UppercaseGjør all teksten i inputfeltet UPPERCASE (blokkbokstaver)
Q3W_LowercaseGjør all tekst i inputfeltet LOWERCASE (småbokstaver)
Q3W_BoldGjør all tekst bold (fet)

Bilde
Q3W_InlineGjør at bildet ikke strekker seg ut fra kant til kant på skjermen, men holder seg innenfor "innholdsrammen"

Vare
Q3W_UniqueOrderLineLegger man 2 i handlekurv av denne varen så blir det 2 linjer i ordren istedenfor en linje med antall = 2
Q3W_PreventUserCartRemoveGår ikke an å fjerne denne varen fra handlekurven. Dette er typisk for varer som er lagt til av andre varer. Trenger ikke sette denne på varekoblinger da det blir fikset automatisk. Dette er egentlig for påmelding, ting som lisensvarer osv.
Q3W_PreventUserQuantityChangeGår ikke å endre antall på varen i handlekurven
Q3W_PreventUserCartAddGår ikke å legge varen i handlekurven. Kommer opp tekst "Varen kan ikke kjøpes separat" istedenfor
Q3W_NoBuyKjøpknapp er gjemt og man får "kontakt oss" istedenfor
Q3W_NoPriceGjem pris på varen. Sperrer også for kjøp på samme måte som NoBuy
Q3W_HidePriceGjemmer pris på varen, men kan fortsatt kjøpes.
Q3W_SoldOutVaren vises som utsolgt.

Eksempler på bruk

Kode som kan settes på artikkelgruppe

Q3W_DoubleTile: Presenterer artikler i en gruppe som fliser om artikkelen har artikkeltype "normal". Viser tekst på bildet.

Q3W_CardTile: Presenterer artikler i en gruppe som fliser om artikkelen har artikkeltype "normal". Viser tekst under bilde.

Kode som kan settes på vare

Q3W_NoBuy:  Kjøpknapp er gjemt og man får "kontakt oss" istedenfor.