Verkkokaupan liput

Muokattu Ke, 12 Kesä klo 1:48 PM

Lipuilla tarkoitetaan erilaisia koodeja, jotka voidaan syöttää Quick3:een tiettyjen esitystapojen saavuttamiseksi. Näillä ohitetaan järjestelmään asetettuja perusasetuksia.

Tässä on lista käytössä olevista lipuista:

Tuoteryhmä
Q3W_ItemgridColumnsXTähän voidaan asettaa luku 1-5 väliltä. Tämä ohittaa sen, kuinka monta saraketta tuoteluettelossa näytetään.
NE_clickableNäyttää "näytä kaikki tuotteet" linkin alavalikossa
Q3W_Link=#URL#Q3W_Link=/delekatalog?aribrand=KTM
Q3W_LinkNewTabSama kuin yllä oleva, mutta uudella välilehdellä
Q3W_CanBuyKumoaa ryhmään kuuluvat "ei ostettavissa" olevat (pääomatuotteet) "ostettavaksi".
Q3W_SubgroupTileImageNäyttää tuoteryhmän nimen tuoteryhmän kuvan päällä

Artikkeliryhmä
Q3W_DoubleTileMuuttaa artikkelinryhmän navigointitapaa siten, että ryhmään kuuluviin artikkeleihin pääsee klikkaamalla ryhmän kuvaketta. Muuttaa artikkelin esitystapaa siten, että että teksti artikkelin nimi näkyy kuvassa. Esitystapaa voidaan muuttaa lisäksi myös artikkelityypillä.
Q3W_CardTileMuuttaa artikkelinryhmän navigointitapaa siten, että ryhmään kuuluviin artikkeleihin pääsee klikkaamalla ryhmän kuvaketta. Muuttaa artikkelin esitystapaa siten, että että teksti artikkelin nimi näkyy kuvan alla. Esitystapaa voidaan muuttaa lisäksi myös artikkelityypillä.

Lista

Q3W_Multiline
Näyttää «tekstin» tekstialueen SLE-muodon sijaan
Q3W_Newline
Tämä lippu aloittaa uuden rivin kyseisen listan osiossa.

Q3W_Uppercase
Kirjoittaa koko tekstin syöttökenttään ISOILLA KIRJAIMILLA
Q3W_Lowercase
Kirjoittaa koko tekstin syöttökenttään pienillä kirjaimilla
Q3W_Bold
Lihavoi kaikki tekstit

Kuva
Q3W_Inline
Muuntaa kuvan siten, ettei se ulotu näytön reunasta reunaan, vaan pysyy "sisältökehyksen" sisällä.

Tuote

Q3W_UniqueOrderLine
Jos laitat 2 kpl samaa tuotetta ostoskoriin, tulee tilaukselle 2 riviä samasta tuotteesta yhden rivin sijaan
Q3W_PreventUserCartRemove
Tuotteet, joilla käytetään tätä lippua, ei voi poistaa ostoskorista. Tätä käytetään tuotteille, jotka on lisätty koriin muita tuotteita lisättäessä. Tätä ei tarvitse asettaa tuotteen yhteyksiin, koska se korjaantuu automaattisesti. Tämä on mm. lisenssiä- ja/tai rekisteröintiä vaativia tuotteita varten.
Q3W_PreventUserQuantityChange
Ostoskorissa olevan tuotteen määrää ei voi muuttaa
Q3W_PreventUserCartAdd
Tuotetta ei voi lisätä ostoskoriin. Sen sijaan tulee näkyviin teksti "Tuotetta ei voi ostaa erikseen".
Q3W_NoBuy
Osta-painike on piilotettu ja sen tilalla on "ota yhteyttä"
Q3W_NoPrice
Piilota tuotteen hinnan sekä estää tuotteen ostamisen samalla tavalla kuin NoBuy
Q3W_HidePrice
Piilottaa tuotteen hinnan, mutta ei estä tuotteen ostamista

Q3W_SoldOut
Tuote näytetään loppuunmyytynä

Esimerkkejä käytöstä

Koodi, jonka voi laittaa artikkeliryhmälle

Q3W_DoubleTile: Muuttaa artikkelin esitystapaa siten, että että teksti artikkelin nimi näkyy kuvassa.

Q3W_CardTile: Muuttaa artikkelin esitystapaa siten, että että teksti artikkelin nimi näkyy kuvan alla.

Koodi, jonka voi laittaa tuotteelle

Q3W_NoBuy: osto-painike on piilotettu ja sen tilalla on "ota yhteyttä"