Kontaktforespørsel for vare

Endret Tue, 26 Sep 2023 ved 03:46 PM

I nettbutikken har man mulighet til å vise varer som ikke er til salgs, men hvor kunder kan kontakte dere med spørsmål om den bestemte varen. Da vil det stå "kontakt oss" på knappen som vanligvis heter "legg i handlekurven".

For å få denne knappen inn på varer, må det på vare legges inn flagget "Q3W_NoBuy" i feltet for flagg, som finnes i fanen innstillinger på varekortet. I tillegg må det bygges et kontaktskjema og en tilhørende artikkel. Videre må artikkel med tilhørende skjema legges inn i webshop-innstillinger.

Bygging av kontaktskjema

Man kan bygge et kontaktskjema til å inneholde hva som helst, men for å få med varenr. og varenavn til varen det sendes henvendelse om, må det legges inn to spesialkoder for at skjemaet skal kunne ta med seg denne informasjonen automatisk fra varekortet.

Varenummer må ha følgende kode i skjemaet: "item_code"

Varenavnet må ha denne koden i skjemaet: "item_name"

Skjemaet kan eksempelvis se slik ut:

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Bygge artikkel og knytte til skjema

Hvordan man bygger artikkel og knytter skjema til artikkel kan leses om her: Oppsett av timebestillingsskjema m/landingsside

Webshop innstillinger

Artikkel med tilhørende skjema kan søkes opp og legges inn her i webshop-innstillingene:

Fange opp henvendelser

Henvendelsene vil komme inn i Quick3 som en oppgave, med oppsettet til oppgavemalen som ble benyttet i skjemaet.

Ressursen som ble satt som ansvarlig i oppgavemalen vil få et varsel i Quick3, og oppgaven kan finnes igjen i oppgavesøket eller under "mine oppgaver" til ansvarlig ressurs.