Video på websiden

Endret Fri, 14 Jul 2023 ved 03:31 PM

Du kan legge til en video på nettsiden din ved å bygge inn delingskoden fra for eksempel YouTube. Denne finner du som regel under "del" på YouTube. Se eksempel.

Gå til YouTube videoen du vil dele, og klikk på "del".

Klikk på "bygg inn" for å få frem kildekoden.

Kopièr kildekoden.

Hvor denne koden skal limes inn, avhenger av hvor du ønsker å fremvise videoen.

Videoer kan vises i artikler, på varegruppe og i web-beskrivelse på vare.

Video i artikkel

Lim inn kildekoden i artikkelen din. Dette gjøres ved å klikke på kilde.

NB! Hvis du vil at videoen skal vises på forsiden må koden limes inn under utdrag. Hvis ikke, kan den limes inn under hovedtekst.

Når du går ut av kilde (ved å klikke på kilde igjen), ser du videoen din i innlegget.

Lagre artikkelen.

Om du klikker på globusen vil du se artikkelen på nett.

Video i varebeskrivelse

I web-beskrivelse på vare kan det også legges inn video. Følg beskrivelsen nevnt over, men i stede for å plassere kildekoden i en artikkel, velger du å opprette en web-beskrivelse på varekortet (lang beskrivelse) og plasserer den i kilde der.

Nyttige lenker:

Opprette og endre artikler