Sendings- og fraktalternativer for webshop

Endret Thu, 15 Jun 2023 ved 03:59 PM

Quick3 kan integreres mot EDIPost og Cosignor,  og benytter EDIPost/Consignor til å opprette sendinger. Les mer om hvordan du setter opp ditt abonnement med Quick3 her

For å knytte de ulike fraktalternativene til websiden og gjøre de tilgjengelig for dine nettkunder, går du til hovedmenyen i Quick3 og velger "Sendinger"

Gå deretter til fanen "Leveringsmåter". Her velger du om en sendingsmetode skal være web-aktiv ved å krysse av i boksen for "Web-aktiv" under kolonnen som berører "Webshop".

(klikk på bildet for å gjøre det større)

I tillegg til EDI-sendinger kan du for eksempel også opprette manuelle sendingsalternativer, som f.eks leveringsmetode for "Henter i butikk". Sendingsmetoden må først opprettes som en egen vare i varesøk,  og legges til her ved å klikke på + øverst til høyre.

Hvordan legge til FRI FRAKT over en bestemt ordresum:

Man kan på leveringsmetode bestemme at det skal gis gratis frakt hvis en handler for en bestemt ordresum. Dette gjøres ved å markere den leveringsmetoden du ønsker at fraktregelen skal gjelde for, og nede under feltet "Priser" defineres fraktprisene som skal gjelde for hvilke ordrebeløp.