Artikkelfliser på forsiden av websiden

Endret Mon, 26 Feb 2024 ved 11:15 AM

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du kan få artikler til å vises sammen som en gruppe med "fliser" på forsiden av din nettbutikk.

Steg 1: Opprett en artikkelgruppe

Det første du må gjøre er å opprette en artikkelgruppe. Denne artikkelgruppen skal settes til å vises i seksjon: FRONT.

Steg 2: Legge til artikler i artikkelgruppen

Deretter må du knytte artikler til artikkelgruppen din. Dette gjør du ved å klikke på en av pluss-tegnene som vist under.
Du kan enten legge til artikler som allerede er opprettet, eller opprette nye artikler fra artikkelgruppen.

Når du har knyttet til en eller flere artikler kan du lagre artikkelgruppen. Artiklene må være av typen "normal", og de må være publisert for noen (altså kan de ikke være satt til publisert = ingen).

Klikk på globusen for å vise hvordan dette ser ut på nettsiden din.

PS. På grunn av måten disse artikkelflisene vises på web, bør det være 4 artikkelfliser i artikkelgruppen. Dersom det er færre vil flisene "blåse seg opp", og bli ganske så store på nettsiden.

Tips!

Det finnes to flagg som kan legges på artikkelgruppen, for å få flisene til å opptre anderledes. Dette er forhåndsinnstilte regler i CSS-koden som bestemmer hvordan artikkelgruppen skal se ut. Det gå kun an å benytte ett flagg per artikkelgruppe.

• Q3W_CardTile
  • Q3W_DoubleTile

Flagget skrives inn i feltet for Flagg som vist i gult under: