Varejustering - Hvordan justere salgspris og avrunde pris

Endret Fri, 29 May 2020 ved 10:35 AM

Et eksempel:

Hvordan kan jeg øke salgsprisen med 10% for alle varer i en varegruppe fra en leverandør, med avrunding opp til nærmeste kr xxx9,-

- Legg inn kriterier for ønsket utvalg, f.eks varegruppe og leverandør og klikk på Hent utvalg.

- Justering for pris og avrunding kan kjøres samtidig.

Settes 10% økning i salgspris

Velg ønsket type for avrunding

- Klikk på Forhåndsvisning og sjekk resultatet,

- Klikk på Start for å utføre.

En salgsprisjustering som kjøres for en vare med fast BF% vil kalkulere om BF% tilsvarende prisjusteringen som gjøres for salgsprisen.  Dvs at BF% da vil endres.

Tilbake til hovedartikkel Varejustering.