Remittering: Avregningsretur

Endret Mon, 23 Sep 2019 ved 10:01 AM

Når betalingen er belastet din bankkonto får du tilgang til en fil for avregningsretur i nettbanken.  Last denne ned til en egen katalog som er opprettet til dette formålet.  F.eks C:\Remittering\Avregningsretur

Innlesing av avregningsretur gjøres fra dagbok (1).  Du skal ikke opprette noen bunt på forhånd, dette gjør rutinen selv.
Velg menyen (2) – Import (3) – Avregningsretur (4)- ISO20022

Det opprettes automatisk en bunt med posteringer for utbetalinger som var med i filen.  Bunten godkjennes automatisk.

Avhengig av oppsettet som er gjort for remittering lagres transaksjonene mot bankkonto som samletpostering eller enkeltposteringer.

Ved import av avregningsretur åpnes den genererte bunten eller bunter hvis flere filer er valgt.

Mottaksretur

Merk deg at vi ikke leser inn mottaksretur.  Dette er en bekreftelse på at filen er overført til nettbanken, og den mottas gjerne allerede samme dag.
Det vil komme støtte for dette senere.