Varastopaikkojen tuonti

Muokattu Thu, 10 Aug 2023 klo 08:39 AM

Katso ensin ohje tuontityökalusta

Varastopaikkojen ja/tai varastosaldojen tuonti. On myös mahdollista luoda sijaintihierarkia, jos sijainneilla on kiinteä muoto, joka voidaan helposti jakaa osiin.

Asetukset

• Ensisijainen varasto: Sijainnit lisätään automaattisesti käyttäjän/yrityksen ensisijaisen varaston alle, mutta ne voidaan myös tarvittaessa ohittaa
  • Rakenna sijaintihierarkia: Hierarkian rakentaminen mallin avulla.

Tarvitaan

• Ensisijaisen varaston on oltava olemassa ja se on joko annettava tuonnissa tai määritettävä omiin asetuksiin tai käyttäjäkohtaisiin asetuksiin
  • Jos tuotenumero on käytössä useammalla toimittajalla, toimittajanumero on annettava