Quick 3.0.33 versionslogg

(20.08.2018)

Allmänt

Kolumnerna för "Available 1" och "Available 2" visas nu där det är tillämpligt.

Förbättrad enhetlighet i utseende och placering av fält på alla försäljningsskärmar.

Ett stort uppstädningsarbete i våra databaser gör nu Quick3 generellt sett snabbare och mer responsivt.

Blocket

Tillagt fliken Tid som vi känner till den från beställningsskärmen etc.

Faktura

Mycket bättre prestanda vid öppning av fakturor.

Fakturasökningen har fått en användarinställning som förhindrar att den utför en sökning när du öppnar fönstret.

Kalender

Mycket förbättrad prestanda när man hämtar objekt i offerter och beställningar.

Rättade ett envisa fel som orsakade ett försök att öppna två kalendrar samtidigt. Detta gjorde i sin tur att kalendern såg konstig ut och krävde F5 för att korrigeras.

Fastställt fel som krävde uppdatering av kalendrar för att visa länken till uppgiften när du skapar ett möte från uppgiftsskärmen.

Kund

Hantering av dubbletter är på plats. Se fliken Kundsugen och fliken Duplikat i kundskärmen.

Fastställt ett fel som gjorde att webbutiken skapade kunder från fel mall.

Momssatser

Rättade oväntat beteende vid radering och uppdatering av skattesatser i bilden för momskod.

Beställningar

Fastställt ett avrundningsfel där prismomsen och totalmomsen avrundas på olika sätt.

Förbättrad prestanda vid öppnande av beställningar.

Förbättrad kundhistorik:

Filtreringen på artikel är nu lite mer konsekvent.

Lagt till kolumner för plocklista och faktura utöver beställning.

Prissättning

Det är nu möjligt att ge kunder/kundgrupper rabatter på artikelgrupper utanför rabattmatrisen. Tillgängligt från artikelgrupp (rabatter), kund (prisöverenskommelser>artikelsgruppsrabatter) och kundgrupp (artikelgruppsrabatter).

Betalning

Rättade ett fel som gjorde att förfallodatumet var felaktigt.

Samtycke

En ikon till vänster om kundnamnet på beställningar visar nu att kontaktpersonen har registrerat samtycke.

Artikel

Rättade ett fel som gjorde att priset inte sparades när man skapade en ny artikel.

Rättade ett fel som gjorde att artiklar inte fick rätt primär artikelgrupp i webbutiken.

Webshop

Rättade ett fel som gjorde att systemet låste sig när man öppnade inställningarna för webbutiken.

Rättade ett fel som gjorde att varianter av artiklar försvann från webbutiken om huvudartikeln var slut i lager.