Betaling i BoxNet kasse (Crona POS)

Endret Fri, 03 Feb 2023 ved 08:18 AM

Denne funksjonaliteten krever at BoxNet modulen er aktivert. Ta kontakt for å aktivere modulen i din Quick3-pakke.

Tilgangsnøkkel

Først må det opprettes en tilgangsnøkkel som BoxNet bruker for å kontakte Quick3. Dette gjøres ved å åpne klientinnstillinger. Åpne så fanen "Sikkerhet", og lag en ny tilgangsnøkkel og sett type til BoxNet. Husk å lagre

Kasseoppsett

For at Quick3 skal registrere betalingene som blir gjort via BoxNet må det settes opp en kasse hvor disse registreres. Lag en ny kasse, kall den gjerne BoxNet. Lagre, og gå i hovedmenyen og trykk på "Sett som BoxNet kasse".

Når dette er gjort må betalingsmidler knyttes til betalingsmåter som BoxNet kan utføre.

Mulige betalingstyper for BoxNet er "Kontant", "Tillgodokvitto", "Presentkort", "Kortterminal", "Swish" og "Faktura". Her er det viktig å sette opp alle betalingstyper som blir brukt, ellers vil ikke Quick3 kunne registrere betalingen.

Oppsett i BoxNet (Crona POS)

Neste steg er å merke PCen som kasse i Crona POS. Hvis den allerede er merket så kan dette steget hoppes over.

Gå til https://pos.boxnet.se/ og logg på. Hvis POS Desktop ikke er innstallert på pcen kan man trykke på Hjälp nederst til venstre og klikke på knappen markert "POS Desktop". Når POS Desktop er lastet ned og installert gå så til Innställningar og trykk på Kassaplatser.

Trykk så på "Märk plats" på den riktige kassen. Man blir så logget ut, og kassen er merket.

Åpne ordre i BoxNet

I ordrebildet vil det være en knapp for å åpne ordren i BoxNet:

Når man trykker på denne vil man bli videresendt til BoxNet, og betalingen utføres der. Når betalingen er fullført vil man bli sendt tilbake til Quick3.