Parameterkoder i maler

Endret Tue, 12 Jul 2022 ved 03:35 PM

For å få med individinfo som for eksempel registreringsnummer i en SMS eller E-postmal velger man en mal-type som viser ulike valg for individ, og velger "parameterkode".

Da vil man få opp denne koden i informasjonsteksten:

For å velge den individinfoen man er ute etter, må man finne den koden i  merke/modellregisteret som gjelder for parameteret du vil ha med.  I dette eksemplet ønsker vi å ha med registreringsnummer.

Som vi ser i eksemplet over, har reg nr. kode "KON1". For å få med denne i malen, må vi bytte ut X med KON1. Det vil da se slik ut i malen:

Da vil SMSen se slik ut: