Elektronisk ordrebekreftelse

Endret Fri, 06 Aug 2021 ved 10:48 AM

Foreløpig støttes kun innhenting av ordrebekrefteleser for bestillinger sendt via bestillingseksport av typen Q3, dvs. mellom Quick3 klienter.

Klargjøring / info

For mottaker av bestilling / sender av ordrebekreftelse

• Sett opp en ordrestatus som er flagget med «Godkjent». Kun ordre med denne statusen vil være tilgjengelig for kunden.

For sender av bestilling / mottaker av ordrebekreftelse

• Kun tilgjengelig for klienten dersom det fins bestillingseksporter som støtter import av ordrebekreftelse.
  • Import av ordrebekreftelser kan gjøres som automatisk jobb, eller fra «Mine oppgaver > Bestillingsdokumenter til gjennomgang».
  • Detaljbilde åpnes fra «Mine oppgaver > Bestillingsdokumenter til gjennomgang».
  • Det kan kun hentes ordrebekreftelser for bestillinger som er sendt via bestillingseksport etter versjon 3.1.16.

Godkjenning av ordrebekreftelse

Fargekoding angir status på linjene, og de ulike fargene er beskrevet i detaljbildet. For ordrebekreftelse hentes linjene på selve dokumentet som er automatisk matchet, pluss evt. linjer fra bestillingen som ikke er matchet. Disse kan matches manuelt.

Linjer klargjøres med avvikshåndteringen til høyre i bildet. Mer informasjon om avvikshåndtering finner du her.

Når alt er klargjort, velger man «Godkjenn» fra menyen. Da vil de klargjorte avvikshåndteringene gjennomføres og bestillingen oppdateres.