Versjonlogg 3.1.4

Endret Fri, 20 Dec 2019 ved 10:29 AM

Generelt

• Det er nå mulig å endre kolonnerekkefølge i de fleste søkevinduer.

Faktura

• Rettet en sjelden feil som kunne føre til at det ikke var mulig å åpne enkelte fakturaer.
  • Ytelsesforbedringer ved åpning av Fakturaer.

Fakturalevering

• Ny kolonne for Forfallsdato.
  • Det er nå mulig å forskyve forfallsdatoen til valgte fakturaer lik antall dager det har gått siden fakturadato til dagens dato.

Filbank/Filarkiv

• Filbank: Fjernet “Vis alle filer” alternativ og implementert “endeløs scrolling”, hvor listen over filer automatisk lastes ved behov via scrolling. Dette vil resultere i bedre ytelse for filbanken generelt.
  • Lagt til mulighet for å skjule kolonner. Dette blir lagret per bruker.
  • Dialogen som sier fra om en eksisterende fil har nå en knapp som lar brukere gi nytt navn og fortsette opplastingen.

Kasseoppgjør

• Rettet en feil knyttet til lagring av kasseoppgjør.

Kort-reservasjoner (Webshop)

• Det er nå mulig å redigere reservert og trekt beløp på kort-reservasjoner. Merk: Disse endringene blir ikke videresendt til for eksempel Klarna. Det må fremdeles gjøres manuelt.
  • Loggen viser nå klokkeslett i tillegg til dato.
  • Det er nå mulig å gjøre delvise trekk i Klarna.
  • Alle endringer vil nå lagres automatisk.

Ordre

• Rettet en feil som gjorde at systemet ikke brukte debitors priser ved oppretting av nye ordrelinjer.
  • Ny mal-type: Webshop (Klikk og hent). Denne malen benyttes når kunden velger “Klikk og Hent” i webshoppen. Kombinert med nyheten på Ordretype, skal dette kunne automatisere denne arbeidsflyten bedre.

Ordretype

• Ny funksjonalitet SMS (Ved fullplukket). Sender SMS til kunden når en ordre blir fullplukket. Krever SMS-mal for Plukkliste (settes opp i Maler).

Plukkliste

• Plukkerutinen har fått en rekke ytelsesforbedringer.
  • Ytelsesforbedringer ved åpning av Plukklister.
  • Rettet feil knyttet til visning av debitor på Plukklistehodet.
  • Rettet feil knyttet til oppretting av serienummer.
  • Rettet feil knyttet til delplukking av Sett, Tillegg og Komponent-varekoblinger.

Rapporter

• Kasseoppgjør, transaksjonsliste kan nå skrives ut som en kassetransaksjonsliste for et periode- eller datoutvalg (f.eks. som månedsrapport).

Vare

• Beholdning kalkuleres fra varekoblingene på komponent- og settvarer dersom modervaren selv ikke har lagerstyring. Dvs. hvor mange av settet/komponentvaren man kan levere basert på beholdningen til undervarene. Dette vises i varesøk + på lagerfanen på varekortet (kun dersom det er en leverbar beholdning).

Varetelling

• (Info kommer)

Varianttyper

• Lagt til et felt for “Varenr. mønster” på varianttyper, som indikerer hvor i varenummeret varianten er angitt. Dette gjør at man ikke lenger trenger å sette samme mønster på alle alternativer for en type. Mønster kan fortsatt overskrives per alternativ, hvis ønskelig.
  • Alternativer for typer kan hentes inn automatisk via et nytt valg for alternativer gridet, “Generer fra innprisliste”. Denne henter inn alternativer basert på mønsteret som er satt på typen.

Varianter

• Varianter kan nå legges til automatisk ved hjelp av nytt valg for variant grid “Legg til varianter automatisk”. Denne tar mønstrene som er satt på varianttypene + varenummeret for malvaren og finner varene som ligger i samme innprisliste som malvaren som passer for disse kriteriene og automatcher typene.

Varslinger

• Enkelte varsler vil nå inneholde mer informasjon om man holder musen over. Dette kan for eksempel være informasjon om kunden knyttet til en oppgave du er blitt bedt om å se på.

Web-tekster

• Tekster på varegrupper vil nå falle tilbake på tekster uten språk om det ikke finnes en tekst på webshoppens valgte språk.