Versjonslogg 3.1.24

Endret Tue, 17 Oct 2023 ved 02:28 PM

Generelt

• Quick3 har fått et lite ansiktsløft.
  • Kraftig forbedret ytelse i mange søk.
  • Forbedret ytelse ved lagring.
  • Forbedret ytelse ved åpning av faner og dialoger.
  • Det er nå mulig å sende og motta lenker, for eksempel på e-post, som vil åpne en fane direkte i Quick3. Som alltid krever dette at du har tilgang til den aktuelle klienten. Om du har tilgang til flere Quick3-klienter vil vi automatisk logge deg inn på den aktuelle klienten. Dermed kan du enkelt dele for eksempel en oppgave eller ordre med kolleger, uten at de må inn og søke den opp selv.
  • Vertikale tabber i detalj vinduer. Det er nå mulig å aktivere vertikale tabber per ressurs for detalj vinduer. Merk at denne funksjonen foreløpig er merket som beta så all unormal oppførsel ønskes rapportert inn.
  • Forbedret funksjonen for varsling om ny versjon slik at varslet vil dukke opp litt sjeldnere og kun 1 gang for de som har tilgang til flere klienter.
  • Generelle forbedringer for Trafi integrasjon
  • Implementerte Logistra som ny sendingsløsning
  • Forbedret ytelse ved åpning av søkevinduer

Webshop

• Kraftig forbedret ytelse ved visning av varer.
  • Om en ordre ble opprettet av en annen kontaktperson enn primærkontakten på kunden, vil dette nå være synlig på ordren.
  • Det er nå mulig å definere egne kundemaler for kunder som opprettes i Webshop

Betalinger

• Lagt til nytt søk for kortreservasjoner hvor man har mulighet til å se alle reservasjoner eller betalinger som er delvis trukket. Fra søket har man også mulighet til å annullere reservasjon via meny valg.
  • Samlet kassetransaksjoner og kortreservasjoner søk i samme bildet og vil nå kunne åpnes fra hovedmeny valget "Betalinger".
  • Rettet en feil hvor annullering på delvis trukket reservasjoner for Vipps ikke fungerte.
  • Konsolidert oppførsel for alle eksterne betalingsintegrasjoner slik at alle løsninger vil logge de samme operasjonene på så lik måte som mulig.

Bankterminal og skriver-integrasjon

• Quick3 vil nå si fra om den ikke er i stand til å kontakte maskinen som skriver ut dokumenter eller snakker med bankterminaler.

Dimensjoner

• Det er nå mulig å opprette dimensjonsverdier direkte fra dimensjonsverdi-søket.
  • Lagt til et eget bilde for redigering av dimensjonsverdier
  • Det er nå mulig å åpne et søkevindu med oversikt over alle dimensjonsverdier.
  • Lagt til systemtype for motpart dimensjon for dimensjonstypen Art.

Dokumentsenter

• Lagt til støtte for å hente dokumenter fra e-post server via IMAP kommunikasjon. Dette vil kunne forenkle oppsettet hos flere da det ikke lenger vil være behov for å hente ut diverse nøkkler og id'er fra Office365 for å kunne sette opp e-post integrasjon i dokumentsenteret.
  • Lagt til flere linjer i søkeresultatet for import av varemottakslinjer til PO-matching; inkluderer nå visning varemottakslinjer som allerede er koblet mot andre aktive dokumenter (ikke godkjent) slik at man enklere kan finne evt. konflikter.
  • Diverse utbedringer/feilfiks relatert til PO-matching/fakturakontroll, inkludert mer validering ved godkjenning av fakturakontroll.
  • Rettet en feil i konteringsoppsett hvor det ikke var mulig å fjerne dimensjons verdier fra eksisterende linjer.
  • Lagt til kolonne for "Brukt hvor" i konteringsoppsett søk, samt lagt til fane inne på konteringsoppsettet som viser tilknyttede kunder/leverandører. Her kan man også fjerne kobling mot kunde/leverandør slik at man enklere kan fjerne eksisterende oppsett.
  • Vi viser nå rabatter/gebyrer per linje i PDF generert fra EHF.
  • Rettet feil der remittering på leverandør ikke ble tatt hensyn til ved opprettelse av dokument.

EBM-rapportering

• Lagt til mulighet for å ha verdier for YTD (Year-to-date) og periode i samme fil.
  • Lagt til mulighet for å hente ut kostpriser/påkost for individer for koder tilhørende rapportgruppe "Salg".
  • Lagt til mulighet for å filtrere på leverandør og EBM-kode spesifisert på varegruppe for rapportgruppe "Deler".
  • Lagt til mulighet for å hente info om varer på lager i rapportgruppe "Lager" (tidligere kun for individer på lager).
  • Lagt til mulighet for å snu fortegn på verdier, angis på kodenivå.
  • Diverse feilfiks og utbedringer.

Import

• All filimport kan nå håndteres fra en sentral plassering (i banneret i toppen av Quick3). Klikk på knapp for opplasting, eller dra-og-slipp filer over banneret. For gjentagende importer gjør vi vårt beste for å forhåndsvelge importtype basert på tidligere importer du har gjennomført med lignende filnavn.

Importveiviser

• Lagt til to nye mappinger i salgsimport: "Selger ressursnr." og "Betalingsbetingelse kode".
  • Lagt til sperre for å kunne kjøre flere importer av samme type samtidig via automatisk jobb.
  • Spesifisert lager/lokasjon på lagerimport trenger ikke lenger være en rotlokasjon.
  • Lagt til mulighet for å nullstille beholdning på varer ved (før) lagerimport. Merk at denne kun er tilgjengelig dersom man har spesifisert en hovedlokasjon. All lagertilknytning inkl. lagerlogg vil da bli fjernet for varer tilhørende denne hovedlokasjonen eller underlokasjoner.

Individ

• Rettet noen feil rundt vasking av individer som gjorde at individer som akkurat hadde blitt vasket fortsatt dukket opp i listen

Individsalg

• Lagt til sperre for å selge individer med kostpris 0 dersom kontooppsettet på salgsvaren er satt opp med lagerbelastning og kostnadsføring.

Innkjøp

• Rettet feil som kunne føre til feil status på bestilling etter reversering av varemottak.

Integrasjoner

• I PRISM-integrasjonen er det nå mulig å splitte eksportfilene per profil.

Kontoavstemming

• Lagt til markering av linjer det er opprettet posteringer av, med mulighet for filtrering.
  • Lagt til sperre slik at hovedboksposteringer ikke kan være knyttet mot mer enn en kontoavstemming.
  • Generelle forbedringer og feilfiks.

Kunde/Leverandør

• Det vil nå vises et lite ikon i kundebildet om kunden er merket som Problemkunde
  • Kontaktperson fanen er forenklet til å vise all informasjon i et grid
  • Det er nå mulig å søke i kontaktpersoner for kunde og leverandør

Lager

• Det er nå mulig å sette opp varslinger for manuell lager-endring.
  • Rettet feil som kunne føre til at beholdning på lokasjon kunne komme ut av synk med antall i lagerlogg.

Ordre

• Det er nå mulig å endre/sette kunde på ubekreftede ordre.
  • Det er nå mulig å definere på Ordretype om ordretekst skal kopieres til fakturaen.
  • Det er nå mulig å deaktivere Ordrestatuser og Ordretyper. Dette vil ikke påvirke ordre som bruker de aktuelle typene og statusene, men det vil ikke være mulig å sette disse på nye ordre.
  • Rettet sjelden feil som kunne føre til problemer med plukking av settvarer der selve settet har lagerstyring.

Regnskap

• Ved bruk av innstilling for "Automatisk poster agioføring ved remitteringsretur" vil føringene nå bli bokført (bunt godkjent), ikke bare opprettet som tidligere.
  • Rettet en feil hvor dimensjoner under fanen dimensjoner i kontoplanen fikk tilfeldig sortering.

Stemplinger

• Rettet en feil hvor stempling mellom to hovednivåer alltid avslutett eksisterende innstempling på oppgave. Nå vil man automatisk bli innstemplet på den oppgaven man var innstemplet på så lenge hovedtypen ikke er satt opp med "Avslutt alle stemplinger".

Tilbud

• Lagt til en rekke nye filtermuligheter i Tilbuds-søk.
  • Det er nå mulig å redigere leveringsdato for flere linjer på én gang.

Varejustering

• Rettet en feil som førte til at lagring av noen justeringer feilet fordi det tok for lang tid