Versjonslogg 3.1.25

Endret Fri, 15 Dec 2023 ved 12:41 PM

Generelt

• Lagt til nytt bilde for individsalg. I dette bildet kan man sette opp alt det nødvendige for å gjennomføre et individsalg, med kunde og innbytte. Man har også mulighet til å legge til tilbehørspakker samt og inkludere påmontert utstyr. Dersom den åpnes fra kunde vil kundeinformasjon automatisk fylles ut. Dersom den åpnes fra individ vil enten kunde og innbytte bli automatisk utfylt, eller salgsindividet dersom indiviet er på lager eller har en status som er merket som kommisjon. Bildet kan åpnes via dette ikonet i toppen av kunde eller individ bildet:
  • Rettet en feil i aggregering i nyeste grid komponent hvor man i noen tilfeller kunne oppleve at summen ble vist som "NaN".
  • Flere små forbedringer rundt sendinger
  • Flere små forbedringer rundt generert EHF PDF
  • Rettet noen feil i hurtigmenyen (ALT+Q)
  • Forbedret ytelse ved visning av varer i Webshop

Dimensjoner

• Lagt til motpart og modell som systemtyper for dimensjon.

Dokumentsenter

• Lagt til profil på dokument, samt mulighet for å spesifisere "regler" for korrekt valg av profil ved import/tolking. Profil vil også begrense tilgang til aktuelle varemottak ved PO-matching.
  • Lagt til Godkjennerlogg som viser en logg over alle godkjennere på dokumentet.

EBM-rapportering

• Konvertert alle grid til ny grid-komponent.

Innkasso

• Lagt til mulighet for å regenerere og samtidig laste opp korreksjonsfil på nytt fra meny.

Innkjøp

• Utbedret håndtering av dimensjoner på innkjøp. Kan nå settes opp med prioritet på samme måte som ved salg.
  • Ved opprettelse av ny bestilling der lager har en lageroverføringskunde, brukes nå denne kunden som ref. ved levering så lenge bestilling ikke er opprettet fra ordre.

Kampanje

• Det er nå mulig å legge til mottakere ved å søke opp individer og hente ut eier eller bruker.

Klientinnstillinger

• Rettet feil som forhindret lagring av Tilgangsnøkler.

Kunde

• Rettet feil som forhindret lagring eller sletting av kontaktpersoner fra kundebildet.

Lager

• Lagt til "Vis alle lager" på alle steder hvor info om lager relatert til vare vises. Dersom ikke valgt vil vi kun vise lagerinfomasjon tilhørende aktiv eller relevant profil.

Maler

• Lagt til noen manglende tags for ordre og tilbuds maler

Merke-/modellregister

• Det er nå mulig å spesifisere profil på lagerkunder. Brukes ved valg av korrekt lagerkunde, samt sperre for å selge individer tilknyttet lager på annen profil.

Pakkekø

• Lagt til mulighet for å bruke kun oppfrisk ved auto-generering av pakkekø.

PIM

• Import av kapitalvarer ved import av modeller er nå valgfritt.

Priser

• Rettet sjelden feil som kunne føre til at synkronisering av eksterne priser ikke fungerte for varer som finnes i flere prislister for samme leverandør.

Profil

• Lagt til mulighet for å kontrollere tilgang til profil på brukernivå, inkl. styring av tilgjengelighet og standardvalg i søk.
  • Lagt til filtrering på profil i flere søk.
  • Begrens tilgang til maler til nåværende/aktiv profil.
  • Tar nå generelt bedre hensyn til profil flere steder i systemet.

Salg

• Salgsparameter gridet viser nå forrige verdi
  • Klikker man på navnet på et salgsparameter som vises øverst i et salgsbilde vil parameter fanen åpnes, og korresponderende celle vil være i fokus, klar for redigering

Tilbud

• Du vil nå få melding om du forsøker å opprette tilbud på en blokkert kunde
  • Du vil nå få beskjed når du forsøker å åpne et slettet tilbud

Varetelling

• Konvertert griddet i varetelling til nyeste grid komponent.