Ordretype

Endret Thu, 28 Apr 2022 ved 02:55 PM

Inne på Ordretype kan du legge til, endre og fjerne ordretyper. Her setter du også opp hvilke innstillinger som skal gjelde for de ulike ordretypene, for eksempel om de skal ha fakturagebyr, om de skal komme opp i pakkekøen og hvilken prioritering de skal ha, om de er sesongrelaterte eller om de skal ha fast frakt. For å nevne noe.

Inne på ordre kan du endre ordretype ved å klikke på nedtrekksmenyen. De ulike ordretypene som systemet er satt opp med er synlige her.

En ressurs kan for eksempel settes opp med en foretrukket ordretype som standard. Dette gjør at alle ordre denne ressursen skaper settes med ønsket ordretype som standard.

For eksempel kan det være kjekt for en mekaniker å ha "Verkstedordre" som sin standard. Slik at når h*n oppretter en ny ordre er det alltid en verkstedordre (med mindre vedkommende endrer ordretypen inne i ordreinnstillingene).

Denne innstillingen settes på Ressurs-innstillinger.