Aktivere vare for nettbutikk

Endret Wed, 08 Nov 2023 ved 09:48 AM

For å gjøre en vare tilgjengelig på nett må den først og fremst gjøres web-aktiv. For å gjøre en vare web-aktiv må du inn på varekortet til en vare, og gå inn i varens innstillinger. Der finner du en sjekkboks som heter "web-aktiv", og denne må være huket av for at varen skal være synlig på nett, slik at den kan handles i nettbutikken.

(klikk på bildet for å gjøre det større)

Ved å huke av dette valget blir varen automatisk mulig å søke opp i den tilknyttede Quick3 nettbutikken. (Det kan ta noen minutter før varen dukker opp i nettbutikk-søket.)

Merk: En vare blir ikke automatisk webaktiv av å ligge i en webaktiv varegruppe. Dette skyldes at man kan ha varer i varegrupper i systemet som man ikke ønsker å selge i nettbutikken, selv om noen av varene i varegruppen er aktive på web.

Nyttige lenker:

Web-aktive varer ved hjelp av varejustering

Hvordan gjøre en varegruppe tilgjengelig på nett?

Opprette ny vare