Oppgave

Endret Thu, 05 Sep 2019 ved 08:26 AM

Under menyen oppgaver kan man søke opp oppgavelista for alle som deler oppgaver i bedriften.

Oppgavesøk

Trykk søkeglasset for å åpne hele oppgavelista. For å spesifisere søket kan man skrive kundenavn,oppgavenavn eller deler av dette for oppslag.

Oppgaveliste

For å bygge en ny oppgave fyller man inn data i feltene som er rammet inn, jo mer spesifikt jo bedre søkbart!
Bruk fanene for å definere og dokumentere oppgaven, med tekst,dokumenter.

Oppgavedetaljer

Oppgaven danner også grunnlag for tidsmåling – stempling av tid mot oppgave.

Tidsmåling