Rapporttekster

Endret Tue, 10 Sep 2019 ved 03:00 PM

Rapporttekster lar deg styre de ulike elementene i rapportene. Bl.a. kan du skru av og på ulik informasjon, men også overstyre ledeteksten til de ulike elementene. Se Rapporter som bruker rapporttekster for mer informasjon om hvilke rapporter dette er tilrettelagt for, og hva slags styring som er mulig i de ulike rapportene.

Søk først opp rapporten du ønsker å styre ved å legge inn navnet på rapporten og trykke på søkeknappen (eller linjeskift på tastaturet).

2016-05-29_20-00-05

Velg så hvilket språk du ønsker å legge inn styring for i nedtrekkslisten.

2016-05-29_20-02-17

Navn på parameter kan gi en viss indikasjon på hvilket element det dreier seg om, men teksten som tilhører hvert parameter kan også være til stor hjelp.

2016-05-29_20-10-16

For å vise/skjule et element brukes avkrysningsboksene i «Vis»-kolonnen. Ledeteksten kan endres i tekstfeltene i «Tekst»-kolonnen.

OBS! Vær spesielt obs ved endring av tekster som inneholder elementer av typen {0}, {1}, osv. Dette er reserverte plasseringer til variabler knyttet til f.eks. en spesifikk faktura, som i eksempelet under der mvaprosenten er «flettet» inn i teksten i bunnsummeringen på fakturaen.