Nytt og moderne design

Endret Tue, 17 Sep ved 1:16 PM

Vi er stolte over å presentere et nytt og mer moderne brukergrensesnitt som skal løfte Quick3 til et enda høyere nivå.

La inntrykkene synke inn, og gi det litt tid, så håper vi det faller i smak.

De endringene som er gjort er første steg i prosessen, og gir oss et unikt utgangspunkt for flere muligheter når det gjelder funksjonalitet og uttrykk for design fremover. Det er bare å glede seg, for det er enda mer på vei - som blant annet "Dark tema" som mange brukere har etterspurt.  Det vil også komme et "Høykontrast tema" som vil forbedre arbeidsdagen for brukere som har utfordringer med lesing på grunn av syn eller av andre årsaker.  Videre vil det komme mulighet for å velge mellom "kompakt" og "mer romslig" design.  Det vil altså bli enklere å tilpasse utseendet basert på brukernes ulike preferanser.

Designet skal gjenspeile den samme høye standarden som vi har for de avanserte backend-teknologiene som kjøres i bakgrunnen. Vi forbedrer jevnlig våre backend-systemer for å være i samsvar med integrasjoner som bl.a Vipps, Norsk Bildelkatalog og Yamaha Service-integrasjon, og det er nå på tide at designet følger etter.

Som du kanskje vet, er Quick3 nå en del av Confirma-programvaregruppen, og det er viktig for oss å tilpasse oss den felles merkevaren til Confirma-gruppen. Det redesignet som nå er gjort er en del av den prosessen, og sikrer at programvaren vår gjenspeiler de samme profesjonelle og helhetlige designstandardene.

Designet utvikles med brukervennlighet i fokus, og det er ofte slik at de første lanseringene krever justeringer basert på faktisk bruk og tilbakemeldinger fra dere som brukere.

Vårt ultimate mål er å forbedre den totale brukeropplevelsen og gjøre din interaksjon med Quick3 så smidig og effektiv som mulig.

Konstruktive tilbakemeldinger fra deg som bruker er derfor viktig for oss i denne prosessen, slik at vi sammen kan skape et design som dekker nødvendig funksjonalitet samtidig som det skal gi en optimal brukeropplevelse.