Hvordan sende inn en sak til support

Endret Fri, 6 Sep ved 2:58 PM

Forbedret support: Overgang til Portal

Vi jobber stadig med å forbedre din kundeopplevelse med Quick3.  Fom 1.november blir skjemaløsningen for innsending av supportsaker(Portalen) vår primær kanal for innsending av saker. Mange kunder benytter allerede denne løsningen.
NB! Dette betyr at innsending av saker pr mail avvikles fra samme dato.

Vi håndterer en rekke forespørsler fra mange kunder, så det er derfor viktig å effektivisere denne prosessen mest mulig.  Ved registrering i portalen får vi sakene systematisk sortert etter tema og problemstilling, noe som gjør det mer effektivt for oss å fordele og behandle saker.  Dette vil også sørger for en bedre opplevelse for deg som kunde.

Tilgang til Portalen i Quick3

Supporthenvendelser for Quick3 kan sendes inn via vår Bruker Portal som er tilgjengelig fra menyvalget Kontakt oss. Snarveien finner du fra hovedmenyen eller Hjelp-ikonet i headingen som vist nedenfor.

Du har også direkte tilgang til Brukermanualen med aktuelle artikler.  Kanskje finner du svar på ditt spørsmål der, så slipper du å stå i kø for svar fra support.

Siste endringslogg

Fra Hjelp-ikonet har du direkte tilgang til Siste endringslogg, slik at du enkelt kan holde deg oppdatert med nyheter og endringer som er lansert.

Hvis du fra Brukermanualen klikker tilbake til visning for Versjonslogg Quick3 finner du oversikt for alle tidligere versjoner.

Hvorfor er denne kanalen viktig for oss

Ved å benytte Supportskjema fra portalen for innsending av saker hjelper du oss med å bistå deg på en mer effektiv og profesjonell måte. Vi gjør denne endringen for å innarbeide en enda bedre struktur for saksbehandling for å imøtekomme den økende kundemassen, og for å utnytte alle de fordelene dette gir for deg og oss.

Ved å benytte bruker portalen henvender du deg til en kanal der det er flere konsulenter som behandler saker, og saken tildeles konsulent med rett kompetanse.

Det er viktig for oss å komme bort fra at det sendes saker til personlige mailadresser med kopi til flere konsulenter.  Dette gjør det uoversiktlig for oss å behandle saker, siden det skaper merarbeid og legger beslag på mer kapasitet enn nødvendig. Konsekvensen blir lengre svartid enn normalt for alle.

NB!  Innsending av saker til mail support@quick.no vil bli stengt fra 1.november. Vennligst send alle support henvendelser via supportskjema i bruker portalen.
Hvis du har sendt inn sak pr mail etter denne dato ber vi deg om å sende saken på nytt med supportskjema "Kontakt oss" slik at den kommer inn til oss på riktig måte.

Fordeler med Bruker Portalen

Supportskjema er lett tilgjengelig direkte fra Quick3, med valget Kontakt oss.  Felter med * er obligatorisk å fylle ut.

Skjemaet har forhåndsutfylt informasjon om firma, som gjør det enkelt å opprette en sak.
Ved innlegging av tekst i Emne gjøres automatisk oppslag mot Relaterte artikler i Brukermanualen.
Sjekk ut disse, kanskje finner du svar på ditt spørsmål allerede her.

• Land: Legg inn ditt land slik at vi kan gruppere supportsaker fra de ulike landene.
  • Tema: Velg tema som matcher med din henvendelse.  Dette hjelper oss å styre saker til konsulenter med rett kompetanse.  Vær derfor nøye med å velge riktig.
  • Beskrivelse:  Legg inn en detaljert beskrivelse for din sak.  Gi eksempel på kundenr, ordrenr, varenr, leverandørnr, individnr eller andre opplysninger som er relevant. Jo mer detaljer du beskriver, jo enklere vil det være for oss å forstå og løse saken uten å måtte ta kontakt med deg.
  • Skjermbilder: Bruk skjermbilder som underbygger saken, dette vil gjøre problemstillingen enda tydligere. Skjermbilder kan limes direkte inn i tekstboksen. Bruk f.eks Snagit eller annet bilderedigeringsprogram, så kan du gjøre spesifikke utsnitt og legge på markeringer.
  • Vedlegg: Du kan legge med filer som er relevant for saken.
  • Send inn sak: Klikk Send for å sende inn saken.  Du mottar en bekreftelsesmail med saksnr slik at du kan følge fremdrift for saken.  Du kan også se dine saker under Bruker Portalen - Saker.
  • Besvarelser og oppfølging:  Videre svar og oppfølging gjøres fra bekreftelsesmailen med rett saksnr, eller de kan besvares fra Bruker Portalen - Saker.
    Ved å besvare mailen beholdes all dialog for saken samlet, og vi får en oversiktlig og effektiv håndtering av saken.

Viktig!

Slik kan du hjelpe oss med å behandle din support sak på en effektiv måte:

• Ikke endre mailadresse eller sende saken direkte på mail til konsulenter. Dette fører uheldigvis til merarbeid hos oss.
  • Ikke sende inn ny sak om et problem som allerede er meldt inn.  Finn tilbake til tidligere saksnr for videre dialog.
  • For nye saker, vær nøye med å opprette ny sak for et nytt problem, ikke fortsett på en tidligere sak. Det blir uoversiktlig hos oss.

Tilgang til dine saker i Bruker Portalen

Som innlogget bruker har du direkte tilgang til alle dine innsendte saker med status og historikk.

Saker kan også besvares herfra, i stedet for å besvare pr mail.
Se egen artikkel for mer detaljer om funksjoner og hvordan du oppretter en bruker Bruker portal - Opprett bruker

Her er en video av hvordan du sender inn sak

Merk at når du er logget inn med personlig bruker og har opprettet en bruker i vår portal på quick.no vil e-post feltet fylles inn automatisk.