Sette nytt passord

Endret Fri, 22 Mar 2024 ved 01:01 PM

Sette passord ved første gangs innlogging

Første gang du skal logge inn i Q3 må du lage deg ett passord.

Det gjøres ved å klikke på "Glemt passord" i innloggingsbildet.

Legg inn brukernavnet du har fått oppgitt fra den som opprettet bruker til deg. Klikk på Tilbakestill.

Du vil få tilsendt en epost med instruksjoner til epostadressen som er lagt inn på ressurskortet ditt.

Sette passord via brukerkonto

Hvis du ønsker å bytte passord kan det gjøres ved å klikke på Brukerkonto. Brukerkonto finner du ved å klikke på menyen oppe i høyre hjørnet. Velg ett passord som tilfredsstiller kriteriene som er satt i dialogboksen som vises og klikk Endre passord.

Sette passord via ressurskortet

Hvis du ønsker å bytte passord kan det også gjøres inne på ressurskortet.

Dit kommer du enten ved å velge Min ressurs i menyen oppe i høyre hjørnet eller ved å søke opp  Ressursøk fra hovedmenyen.

Velg sett passord i menyen på høyre side inne på eget ressurskort.

Velg ett passord som tilfredsstiller kriteriene som er satt i dialogboksen som vises.