Purring/inkasso - Purring på epost

Endret Wed, 17 Apr 2024 ved 02:16 PM

For å kunne sende purring pr epost med vedlegg er det noe oppsett som må på plass.

Purreoppsettet

Purreoppsettet må inneholde purrenivå med purremetode Epost(kunde gruppert med purrebrev).

Mer info om purreoppsett se her.

Purremal

Det må opprettes en egen epostmal for utsending av purringer, med type Purring (kunde gruppert) med vedlegg.

Tilgjengelige tags for denne mal-typen er standard og kunde tags.

For mer info ang oppretting av maler se her.

Ved å bruke disse to innstillingene i kombinasjon vil det sendes 1 mail per kunde med purrebrev som vedlegg hvor alle fakturaer listes ut, slik som på normalt purrebrev.