Oppsett av betalingsløsninger for nettbutikk

Endret Wed, 24 May 2023 ved 03:24 PM

Ulike betalingsmidler for din nettbutikk-kasse legger til du ved å gå til fanen "Betalingsmidler" i hovedmenyen.

Deretter klikker du deg inn på fanen "Web".

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Her inne kan du opprette så mange ulike betalingsmidler du ønsker/ har avtale på.

Legg til ny ved å klikke på + øverst i høyre hjørne.

Betalingsmidlet bør ha et navn og en beskrivelse. Navnet er det som blir synlig i kassebildet på nettsiden. Hver betalingsmåte må kobles til riktig kontogruppe og oppgjørskonto. Hvilke kontoer som skal benyttes hos deg vet, gjerne regnskapsansvarlig for din bedrift.

For de ulike betalingsintegrasjonene må det legges til riktige nøkler slik at avtalen deres blir knyttet opp mot Quick3. Hvilke nøkler som skal benyttes hvor, avhenger av hvilke(n) betaingsløsninger dere har avtale på. Disse nøklene finner dere gjerne inne på brukerkontoen deres i de ulike betalingsportalene.

Deretter må de ulike betalingsmidlene legges til under fanen "Salg" inne i klientinnstillinger

Gå til "Klientinnstillinger" som du finner i hovedmenyen.

Velg deretter fanen "Salg". Nederst i dette bildet legger du til de betalingsmidlene du har opprettet. Test gjerne for å se at betalingsløsningene er korrekt satt opp ved å gjennomføre et kjøp i nettbutikken, før dere lanserer nettsiden.

(Klikk på bildet for å gjøre det større)

Betalingsløsninger vi har støtte for:

• NetAxept
  • NetsEasy
  • Klarna Checkout
  • Vipps Checkout
  • (Faktura)
  • (Betale i butikk)

Dersom dere ikke ønsker å gjøre oppsettet selv er vi behjelpelige med å gjøre dette for dere. Ta kontakt med support for bistand.