Q3sign - Signeringsløsning for dokumenter (Webshop)

Endret Wed, 24 May 2023 ved 08:49 AM

Q3sign er en løsning for elektronisk signering av kunderelaterte dokumenter, som bl.a kan brukes for tilbud, ordre og kontrakt. Kunden signerer raskt, enkelt og sikkert med en engangskode sendt til sin mobiltelefon.  Det er også innebygget verktøy for oppfølging av dokumenter til signering.  Løsningen er ferdig satt opp for alle som har Quick3 webshop.

Se vedlagt video for beskrivelse av hvordan den brukes.

https://qsno.sharepoint.com/:v:/g/EZc2OnQPRUBGs0mMF1_53YQBXhRPHz2Gt714tkGyHJMgzg

Denne signeringsløsningen krever at man har Basic Webshop-modulen aktivert.

Oppsett

Videoen tar for seg nødvendig oppsett.

• En basis Quick3 webside
  • Utgående epost må være satt opp
    • Personlig avsender (for hver bruker) anbefales
    • Alternativt felles avsender
  • En epost mal for signering
  • En epost mal for signeringsbekreftelse
  • En artikkel for websiden med informasjon til kundene.
  • Brukernavn og passord for SMS må være lagt inn under Klientinnstillinger\Diverse\SMS

Viser til eksempel på hvordan disse kan settes opp:

Epost mal for signering

• Viktig med lenke til signering.  Bruk funksjons-knappen SigneringsURL'.

Epost mal for signeringsbekreftelse

Artikkel for Websiden med informasjon til kundene

• Viktig at innholdstype settes til Signering, og settes aktiv.

Les mer om signering via bankID og touch her.