Pääsynhallinta-avaimet

Muokattu Mon, 07 Aug 2023 klo 12:21 PM

Aiemmin Quick3:een on voinut kirjautua vain käyttäjänimellä ja salasanalla tai resurssille luodulla API-avaimella. Tämä on ollut käytössä sähköisessä tilauksessa Quick3:een, verkkokaupassa ja Quick Utility Servicessä, mutta tällä menetelmällä on ollut useita heikkouksia liittyen ylläpitoon ja turvallisuuteen. Siksi olemme nyt ottaneet käyttöön Pääsynhallinta-avaimet.

Pääsynhallinta-avaimia käytetään yksinkertaistettuun pääsyyn rajoitettuihin osiin järjestelmää ilman erillistä resurssia. Aluksi ainoastaan Quick Utility Service -apuohjelma käyttää näitä avaimia, mutta tätä laajennetaan tulevaisuudessa.

Löydät Pääsynhallinta-avainten asetukset Omien asetusten "Turvallisuus"-välilehdeltä.

Kun käytät pääsynhallinta-avainta tunnistamiseen, se on ainoa käytetty tunniste. Voit itse määrittää päivämäärän, jolloin avain vanhentuu, ja voit myös nähdä kuka sitä on muuttanut ja luonut. "Viimeksi käytetty" -kenttä sisältää ajan, jolloin avainta viimeksi käytettiin Quick3:n tunnistamiseen. "Tyyppi" -sarakkeessa ilmoitetaan, mihin osaan järjestelmästä tämä avain antaa pääsyn.

Kun avain vanhentuu tai se poistetaan, sitä ei enää voi käyttää Quick3:een tunnistamiseen.