Tuotteen säätäminen - Kateprosentin asettaminen ja hintojen pyöristys

Muokattu Thu, 12 Oct 2023 klo 01:30 PM

Esimerkki:

Halutaan asettaa tietyn toimittajan tuotteille 40% kate ja samalla pyöristää yksittäiset sentit pois, eli lähimpään 10 senttiin.

• Syötä kriteerit tuotevalinnalle, esim. tuoteryhmä ja toimittaja
  • Paina "Hae valinta"
  • Kateprosentin asettamista ei voi yhdistää pyöristämiseen, joten täytyy suorittaa kaksi toimenpidettä.
  • Aseta ensin haluamasi kateprosentti
  • Paina "Esikatselu" ja tarkista tulos. Jos se näyttää oikealta, voit painaa "Aloita"

Sarakkeet, joihin valitsemasi säädöt vaikuttavat, näkyvät esikatselussa punaisella:

• Tämän toimenpiteen jälkeen voidaan suorittaa pyöristys
  • Poista valinta myyntikatteesta, jota käytit ensimmäisessä toimenpiteessä
  • Valitse pyöristystyyppi, tässä tapauksessa ylöspäin
  • Valitse myös, onko kyse verollisesta vai verottomasta hinnasta
  • Tarkista esikatselusta, että tulos on oikeanlainen

Linkki pääartikkeliin Tuotteiden säätäminen