Kassatilaus

Muokattu Tue, 23 Apr 2024 klo 11:50 AM

Päävalikossa Myynnin alta löytyy pikavalinta Kassa, josta pääset suoraan kassanäkymään rekisteröimään maksun. Voit siis mennä suoraan kassaan, luomatta ensin myyntitilausta.

Kassalle on määritettävä käteisasiakas Kassarekisterissä. Tätä asiakasta käytetään oletuksena, mutta voidaan valita myös toinen asiakas.

Jos käyttäjätunnukseesi on liitetty useita kassoja, sinun valittava mitä kassaa käytät.

Kun avaat kassanäkymän, voit lisätä tuotteet siihen seuraavilla tavoilla:

1. Skannerin avulla
  2. Klikkaamalla Lisää tuote-kuvaketta. Tällöin avautuu Tuotehaku-ikkuna, josta voit etsiä haluamasi tuotteen.
  3. Kirjoittamalla tuotenumeron kenttään
  4. Valitsemalla näkymän alaosassa olevia pikavalintatuotteita

Kun kaikki tuotteet on lisätty tilaukselle, valitse oikea maksutapa klikkaamalla sinisiä painikkeita (5) kassanäkymän alareunassa oikealla.

Yhteissumma lisätään automaattisesti "syöttökenttään"(3). Paina oikeaa maksutapaa uudelleen  viimeistelläksesi tilauksen. Jos tilauksessa on useita samoja tuoterivejä, ne yhdistetään.

Lisätietoja maksun rekisteröinnistä löydät täältä.