Yleistä tietoa tulosteista ja raporteista

Muokattu Fri, 25 Aug 2023 klo 12:27 PM

Pääset tarkastelemaan eri raportteja hakemalla päävalikosta "Raportit". Ne on luokiteltu eri ryhmiin, kuten vaikkapa asiakas, toimittaja ja resurssi.

Jos haluat listan kaikista mahdollisista raporteista, mene Raportit --> Raportit

Pääset muokkaamaan raporttien tekstejä menemällä "Omiin asetuksiin" ja välilehdelle "Raporttien tekstit".

Kaikkia käännöksiä suomeksi ei välttämättä löydy jokaiselle raporttityypille, mutta voit lisätä ne tässä valikossa. Valitse vain raportin tyyppi ja kieleksi suomi. Tätä voi hyödyntää myös omien raporttien muokkaamiseen siten, että se sopii paremmin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

Tarrat 55x40mm

Tässä voit hallita hintojen, yrityksen nimen näyttämistä sekä sitä, otetaanko viivakoodi tuotekortin viivakoodikentästä (oletuksena viivakoodi luodaan tuotenumeron perusteella).

Lasku

Täällä voit hallita useimpien elementtien näyttöä ja tekstiä.

• Top.ShowCompanyName antaa sinulle mahdollisuuden näyttää yrityksen nimen mahdollisen logon alla yläosassa.
  • Column.InvoiceMemo antaa sinulle mahdollisuuden piilottaa laskutekstin tulosteesta.
  • Column.ShowItemInfo antaa sinulle mahdollisuuden piilottaa mahdollisen tuotteen kuvauksen liittyvät rivikohtaiset tiedot.
  • DefaultText antaa sinulle mahdollisuuden lisätä oletustekstin laskun pohjaan (esimerkiksi tärkeä tieto kaikille asiakkaille).

Kampanjan lähetys

Alatunnisteen hallinta

Kassayhteenveto, lista maksutapahtumista

Asetukset siitä, sisältääkö lista asiakastapahtumia.

Sopimus

Tiettyjen kenttien hallinta sopimuksen yläosassa sekä mahdollisuus kirjoittaa vakioteksti, joka näkyy kaikkien sopimusten alareunassa.

Tehtävä

Hallitse, näytetäänkö tuotelinjat vai ei.

Tilaus, tilausvahvistus, pakkausluettelo ja keräilylista

Täällä voit hallita useimpien elementtien näyttöä ja tekstiä. Mm.

• Top.ShowCompanyName antaa sinun näyttää yrityksen nimen oman logon alla yläosassa.
  • Column.ShowItemInfo avulla voit piilottaa kaikki tuoteriveihin liittyvät tuotekuvaukset.

Tarjous

Täällä voit hallita useimpien elementtien näyttöä ja tekstiä, esim.

• Top.ShowCompanyName antaa sinun näyttää yrityksen nimen minkä tahansa logon alla yläosassa.
  • Column.LineAmountInclVAT antaa sinulle tuoterivien arvonlisäveron sisältävän summan.
  • Summary.PrintOnFooter kirjoittaa yhteenvedon tarjouksen alaosaan (oletus on yläreunassa).