Mallitoimittaja / toimittajapohja

Muokattu Fri, 26 Apr 2024 klo 07:13 AM

Kun luot uuden toimittajan, mallitoimittajan perustiedot kopioituvat. Varmista siis, että mallitoimittajalla on tärkeimmät asetukset ja tiedot valmiina. Tällä tavoin tarvittavat asetukset täyttyvät automaattisesti, ja sinun tarvitsee täyttää vain toimittajakohtaiset tiedot. Tämä säästää aikaa ja varmistaa, että tärkeät asetukset ovat kunnossa jokaisella toimittajalla.

Asetukset, jotka on oltava kunnossa:

Huom!

Asetukset vaihtelevat toimittajasta toiseen, mutta mallin avulla teillä on käytössä lähtökohta, jota voi muokata tarpeen mukaan.

Mallitoimittaja luodaan samalla tavalla kuin tavallinenkin toimittaja tallennustapaa lukuun ottamatta.

Kun haluat tallentaa mallitoimittajan, älä paina tavallista tallennusikonia, vaan valitse valikosta "Tallenna pohjaksi".

Voit luoda useampia pohjia. Voi olla hyvä luoda esimerkiksi kotimaiselle ja ulkomaiselle toimittajalle omat pohjat.

Luodut pohjat löytyvät toimittajahaussa oikealla olevasta valikosta.