Legge til Quick3 i unntakslisten for Chrome minnesparing

Endret Mon, 08 May 2023 ved 07:22 PM

Chrome har en fin funksjon "Minnesparing".  Denne bidrar til bedre ytelse ved at inaktive faner i Chrome dumpes fra minnet. Dermed bruker Chrome mindre minne, og maskinen din kan få betydelig bedre ytelse.

For applikasjoner som Quick3 kan minnesparingen få en uheldig konsekvens.  Hvis innholdet i minnet dumpes mens du har ulagret innhold kan det medføre at du mister arbeid.  Dette unngås ved at du legger til Quick3 i unntakslisten for minnesparing.

Du finner informasjon om hvordan du konfigurerer minnesparing her:

https://support.google.com/chrome/answer/12929150#zippy=%2Csl%C3%A5-minnesparing-p%C3%A5-eller-av%2Chold-bestemte-nettsteder-aktive

Kortversjonen er at du velger Innstillinger i menyen, søker frem "Minnesparing" og legger til q3.quick.no i unntakslisten som vist under.