Q3Mobile

Endret Fri, 16 Feb 2024 ved 02:42 PM

Quick3 er også tilgjengelig som app for Android og Apple enheter.

Q3Mobile Appen er under utvikling og har allerede tilgang til en rekke nyttige og praktiske funksjoner, og mer vil komme.

For installasjon av appen går du inn på Google Play eller AppStore direkte fra din mobiltelefon eller nettbrett.

Søk opp 'Quick3 Mobile' og velg installér.

Du bruker samme innlogging som i Q3.
Passord og brukernavn er altså det samme som ved innlogging i Q3 i nettleser.

Instance = ‘Deres instans’ på prodshare, dvs denne delen av din url som du finner i Quick3 fra din nettleser.

Eksempel:  https://q3.quick.no/prodshared011

NB! Det er den teksten som er markert med rødt som skal legges inn som Instance, se skjermbilde nedenfor.

Under oppsett for 'Tilgangsstyring', må tilgangsgruppen du er medlem av, være haket av for 'Externt API - Login via API'.

Språkvelger er ikke tilgjengelig i appen, men brukeren må velge språk i Quick3.  Det språket man velger der brukes også av appen.