• En lang rekke større og mindre ytelses-forbedringer bak teppet.

Bestilling

• Lagt til mulighet for å låse/oppheve lås av vare mot lokasjon fra bestilling (og ved gjennomføring av varemottak).

Importveiviser

• Ved innlesing med dataformat "Tilpasset" vil systemet automatisk forsøke å unngå å lese utenfor lengden på linjene. Dette er kun mulig om start-indeksen er innenfor lengden på linjen.
  • Innlesing av data med tekstkvalifikator vil nå trimme vekk skilletegn foran og bak.
  • Lagt til mulighet for import av pris2 i vareimport.

Kalender

• Private avtaler vil nå vise start og slutt-tid i tooltip.
  • Rettet feil som førte til at tooltip vokser utenfor skjermen.

Kontogruppe

• Lasting av varer er nå litt mer effektiv.

Pakkekø

• Generering av pakkekø kan nå settes opp som automatisk jobb.

Priser

• Rettet en feil som kunne føre til feilmelding ved oppsett av arv fra store prislister.

Sendinger

• Rettet feil hvor forhåndsvisning av sendingsetikett basert på lokal leveringsmåte ble skrevet ut istedenfor forhåndsvist.

Sikkerhet/Autentisering

• Det er nå mulig å generere tilgangsnøkler (med valgfri utløpstid) for autentisering mot Quick3 for begrensede formål. I første omgang vil dette brukes i den nye versjonen av Utility Servicen, men skal på sikt erstatte alle behov for dedikerte "dummy"-ressurser. Tilgangsnøkler finner du under den nye "Sikkerhet"-fanen i Klientinnstillinger.

Tilbud

• Superservice-integrasjonen er nå tilgjengelig fra tilbud. Det er nå også mulig å koble på flere leverandører.
  • GSBildeler-integrasjonen er nå tilgjengelig fra tilbud.

Varegrupper

• Rabattkode lagt til i varegruppesøkeresultat.

Varer

• Rettet feil som førte til at nye varer ikke fikk lagerstyring til tross for at innstilling for dette var aktivert.
  • Generelle ytelsesforbedringer i varebildet.

Webshop

• Utvidet logging av besøk på varer, varegrupper, artikler osv. Etterhvert vil disse dataene eksponeres på ulike måter i Quick3.
  • Ønskelister for brukere. Det kan opprettes flere ønskelister, og disse kan også deles med andre.
  • Webshopinnstillinger vil nå kunne styre mer av oppførselen i webshoppen. Det vil dukke opp mer her i tiden fremover:
    • Logo, Bakgrunnsbilde og "Mangler bilde".
    • Krever innlogging
    • Vis "Mine kjøretøy" på minside
    • Vis ønskeliste
    • I tillegg kan du styre tilgangen til varegrupper, varer og modellsøk på om brukere er logget inn eller ikke