Automatisering av bestilling fra tilbud, kapitalvare

Endret Tue, 2 Jul ved 9:18 PM

Automatisert bestilling/oppretting av individ

Ved bruk av vare som er knyttet mot merke/modell register som kapitalvare, får du valget ved bekreftelse på tilbud om å opprette individ og bestilling(er). Dette gjelder kun hvis blokken på tilbudet ikke allerede har noen eksisternede tilknytning mot individ.

1. Opprett tilbud, og legg inn varen som er knyttet mot merke/modellregisteret, i dette eksempelet NY BIL.
  2. Høyreklikk på varelinjen, velg legg til tilbehør og velg hvilke varer som skal være med.

3.Tilbudet får ny(e) blokk(er), navnet på blokken hentes fra Tilbehørskategorien varene ligger i.

4.Klikk på bekreft tilbud, fyll inn valgene du ønsker å benytte og eventuelt tilbehørskategori og klikk JA.

Du kan lese mer om tilbehørsvarer i merke/modellregisteret her.

Prosessen vises i eksempelvideoen under her.

I videoeksempelet velger vi alle mulige valg, systemet genererer da:

• En ordre.
  • Ett nytt individ(status settes automatisk til "i bestilling").
  • Bestilling på individet og tilbehøret du har lagt til (Hvis det er forskjellige leverandører vil det bli 1 bestilling pr leverandør).