Mersalg i nettbutikken

Endret Wed, 10 Apr 2024 ved 01:39 PM

Nettbutikkløsningen har nå mulighet til å vise tilbehørsvarer i handlekurven. Dersom en kunde legger en vare i handlekurven som har andre varer koblet på seg som tilbehør, vil disse tilbehørsvarene nå komme opp som forslag når kunden åpner handlekurven for å gå videre til utsjekk. På den måten kan man skape mersalg.

Tilbehørsvarene vil komme opp som et forslag i handlekurven under overskriften "Du kan også vurdere". Her vil man kun fremvise tilbehørsvarene som er på lager. Varen vil enkelt kunne legges til i handlekurven ved å klikke på handlekurvsymbolet på varen.

Det vil se eksempelvis slik ut i handlekurven:

Dersom denne funksjonen er ønskelig å implementere i deres nettbutikk, ta kontakt med supportavdelingen vår for aktivering.