Versjonslogg webshop 1.0 - Juli 2023

Endret Thu, 21 Sep 2023 ved 08:52 AM

Klikk og hent:

• Rettet feil der Klikk og hent funksjonen feilet med å sende engangskode til telefon dersom man kun skrev inn tlf-nr og ikke epost.
  • Lagt til funksjon i Sendinger, for å sette om leveringsmetoden krever postnummer eller ikke
  • Lagt til funksjon i Sendinger, for å sette lagerlokasjon på leveringsmetode/hentested.

Checkout:

• Lagt til funksjon som gjør at sendings- og betalingsmetoder automatisk blir forhåndsvalgt dersom det kun eksisterer ett valg ved checkout.

Klarna:

• Rettet feil der checkout med Klarna feilet dersom varenavnet var tomt.
  • Rettet feil der fakturaer sendt til webshop for betaling ikke lykkes dersom ordren bestod av varer med antall oppgitt i desimaler (feks. Olje - 0,4 stk).

Språk:

• Rettet feil der valuta symboler på pris også endret seg ved endring av språk.

Artikler:

• Det er nå mulig å kopiere en artikkel i Quick3.

Vare:

• Rettet feil når en variant var webaktiv og var huket av for "Sluttselg" eller "Bare hvis på lager" som gjorde at malvaren. ikke ble synlig på nett og stod som "Utgått av sortiment".
  • Rettet feil der variantnøytralt navn kun ble vist i varelisting og ikke inne på en vare.
  • Rettet feil der web-beskrivelse ble blank hvis en variant hadde web-beskrivelse, men ikke malvaren.
  • Lagt til innstilling for om det skal tillates at varer som ikke er på lager skal kunne bestilles med Klikk og Hent funksjonen i webshop. (Blir tilgjengelig ved neste oppdatering av Quick3)
  • Lagt inn sperre i varesøket som gjorde det mulig å søke blankt, noe som førte til at nettbutikken brukte lang tid eller krasjet i forsøket på å laste inn alle varer i Quick3.
  • Lagt inn sperre i varesøket for å søke på spesialtegn

Ordre:

• Forbedring og oppdatering av funksjonen med å sende ordreblokk til webshop for godkjenning.
  • Rettet enkeltstående feil der ordre fra webshop feilet, men betaling likevel ble reservert.
  • Rettet feil der feltet for Leveringsmetode på ordre ble blankt dersom kunden hadde handlet med Klikk og hent.

Kunde:

• Rettet en feil i webshop hvor kunderegistrering laget ny unik bruker, selv om kundeinfo matchet eksisterende kunde.
  • Rettet feil der kunder ikke mottok e-post med verifiseringslenke ved registrering som ny kunde med telefon.
  • Rettet feil der ny kunde ble opprettet med e-post som brukernavn, som gjorde at du ikke kunne logge inn med telefonnummer, selv om telefonnummer var registrert på brukerkontoen.

Fokusgruppe:

• Det er nå mulig å knytte fokusgruppe til profil.

Modellsøk:

• Rettet feil der varekoblinger ikke ble funnet når hovedvaren ble forsøkt lagt i handlekurven via modellsøket.
  • Lagt til funksjon for sorteringsrekkefølge på modeller i modellsøket. Innstillingen lar klienten velge hvilken prioritering som skal vises i nettbutikkens modellsøk. (Blir tilgjengelig ved neste oppdatering av Quick3)

Webshop Innstillinger:

• Lagt til funksjon for å kunne sette en valgfri artikkel med skjema for kontaktopplysninger ved registrering av nye kunder. (Typisk B2B)
  • Lagt til innstilling for å vise/skjule varekoblinger av typen SETT på varekort (Blir tilgjengelig ved neste oppdatering av Quick3)
  • Lagt til innstilling for å inkludere størrelser på varer som egenskaper (Blir tilgjengelig ved neste oppdatering av Quick3)