Versjonslogg webshop 1.2 - Desember 2023

Endret Tue, 19 Dec 2023 ved 10:51 AM

Betaling/utsjekk:

• Rettet feil med innloggingsfri checkout for NetsEasy hvor kundene likevel måtte logge inn.
  • Rettet feil med Klarna som gjorde at ordre kom inn som ubekreftet og manglet tilknytning til kunde.
  • Rettet feil der kunde ikke fikk valgt leveringsmetode etter at postnummer var fylt inn i utsjekk.

Webshop innstillinger:

• Rettet feil hvor enkelte innstillinger ikke ble hensyntatt i webshop.
  • Rettet feil med innstillingen "Vis varekoblinger på vare", hvor man ikke fikk valgt mellom varianter dersom denne innstillingen var deaktivert.

Ønskeliste/favoritter:

• Rettet feil med favoritter hvor varer som ikke lenger er web-aktive fortsatt lå i favorittlisten, men utilgjengelig for kunden.

Rabatter/priser:

• Rettet feil hvor rabatt ikke ville vises på vare i webshop.
  • Kunder med kundespesifikke priser vi nå kunne se ordinær pris og rabattprosent på vare.

Vare/varegruppe:

• Rettet feil med variantnøytralt navn som ikke ble vist når vare lå i en fokusvaregruppe.
  • Når varer med varianter har forskjellige priser, vil teksten "fra" komme foran laveste pris på varekort i vareutlisting.

Artikkel/artikkelgruppe:

• Ved åpning av artikkel vil vi nå vise tittelen i URL.

Skjema:

• Rettet visning av felter med type "tall".
  • Rettet feil med validering av skjema ved innsending.
  • (NY!) Lagt til mulighet for å lage avhengigheter i skjema.

Ordre/faktura:

• Rettet feil der e-post med ordrebekreftelse ikke ble sendt ut dersom ordren ble sendt til kunde med betalingslenke.
  • (NY!) Mulighet for kunder å laste ned faktura fra "min side" i PDF-format.

Design+:

• Rettet feil med visning av tekst for pris uten MVA.
  • Rettet feil hvor rabattprosent ikke var synlig i handlekurven.
  • Rettet feil hvor lagerstatus ikke var synlig i handlekurven.
  • Fjernet spesifikasjoner på varekort i vareutlisting der spesifikasjoner ikke var lagt til på vare.

Kunde:

• Diverse forbedringer relatert til kontaktpersoner på kunde. I webshop vil man nå kunne se hvilken kontaktperson som har lagt inn ordre. Kontaktperson kan også velge mellom ulike leveringsadresser dersom flere enn én leveringsadresse er lagt inn på kunde ved bestilling på nett. I tillegg vil kun primærkontakten ha mulighet til å endre på kundeinformasjon inne på "min profil".

PIM:

• Rettet feil med varianter, da noen varer ikke var koblet.
  • Rettet feil der varegruppe ikke ville åpnes på web.
  • Rettet feil der enkelte varer ikke kunne kjøpes i webshop.

Annet:

• Rettet feil i webshop der lange brukernavn fløt inn i annen tekst etter innlogging til "min side".
  • Fjernet beløp for betalingsalternativ fra sammendraget i utsjekk, da det ikke er noe beløp knyttet til betalingsalternativer.
  • Rettet feil med lenker i produktfeed for Google Merchant.
  • Rettet feil hvor web-beskrivelse på en node i merke/modellregisteret ikke ville vises i modellsøket.
  • Rettet feil hvor man ikke fikk opp varer i varegrupper når man har et aktivt modellsøk.
  • (NY!) Kunder kan nå administrere samtykker for informasjonskapsler i webshop. Kundene kan når som helst endre samtykkene sine (et kjeks-ikon i bunnen av siden).
  • Rettet feil med kundeinnlogging med mobilnummer.
  • (NY!) Lagt til mulighet for å se flere lagersteder i for varer i nettbutikk
  • (NY!) Lagt til mulighet for å kunne vise tilbehørsvarer i handlekurv for å skape mersalg.